עוגת שוקולד גבוהה ומרשימה, שקל להכין. אוורירית וטעימה שחובה לטעום!
בהשראת: גילה גילה
ציון 4.44 על ידי 248 דירוגים
עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית שכיף להכין, כיף להגיש והכי כיף לאכול! אין על עוגות שוקולד ואין על העוגה הזו במיוחד!עוגות שוקולד הן העוגות הכי מבוקשות שיש, אם זה לסופי שבוע, לאירועים, לחגים וגם לימי הולדת. אומנם לא כל עוגת שוקולד יוצאת טוב הן מבחינת המרקם והן מבחינת הטעם. אז אחרי שמצאתי את המתכון הזה אני מכינה רק אותו בכל מועד שמתבקש.מתכון לעוגה כושית ממש קל להכנה, ללא הפרדת ביצים ותקבלו עוגת שוקולד פרווה, גבוהה ומרשימה מאוד והכי חשוב – אוורירית שכיף לאכול. בכל פעם שאני מכינה ובכל מקום אני מקבלת אין־ספור מחמאות עליה!
נוסיף עוד כוס אחת של מים חמים ונערבב היטב שוב. התערובת אמורה להיות נוזלית לא לדאוג. לכן היא יוצאת אוורירית.
ניצוק את הבלילה לתבנית קוטר רינג 24. ונאפה ב 170 מעלות למשך בערך 3/4 שעה (עדיף להתתחיל אפייה רגילה על חום 150-160 ואחר כך מעלים ל 175 ), לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה לפני שמוצאים אותה מהתנור.
לציפוי:
להמיס חבילת שוקולד מריר איכותי על בן מארי.
להוסיף 25 גרם מחמאה או חמאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגה מהממת הולכת להכין!
רק שאלה במקום קמח תופח אפשר קמח רגיל עם 2 שקיות אבקת אפיה?
וכמו שהבנתי זה 2 כוסות מים בסה"כ?
תודה על אתר מהמם!
היי אביבה,
אפשר 2 ורבע כוסות קמח רגיל + 2 ורבע כפיות אבקת אפייה.
נכון, יש 2 כוסות מים.
בהצלחה!