| |

עוגת גבינה ב-3 מרכיבים בלבד

עוגת גבינה מושלמת שמכינים ב-3 מרכיבים בלבד בשילוב טעמים מענג של גבינה לבנה עשירה עם שוקולד לבן
בהשראת: עינת חנניה
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
עוגת גבינה ב-3 מרכיבים

שבת כבר התחילה ואיתה מככבת עוגת הגבינה הכי שווה שתקשט לכם את הסופ"ש בטעמי גבינה ישר מן האגדות!

קבלו מתכון לעוגת גבינה מושלמת שמכינים ב-3 מרכיבים בלבד, ובשילוב טעמים מענג של גבינה לבנה עשירה עם שוקולד לבן מושחת.

עוגה מדהימה שתמיד מפתיעה עד כמה היא באמת קלה אבל עדיין טעימה. ביס אחד ולא תצליחו להפסיק לזלול!

מתכון באדיבות: עינת חנניה

ספר המתכונים של עינת חנניה

עוגת גבינה ב-3 מרכיבים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה ב-3 מרכיבים

עוגת גבינה ב-3 מרכיבים בלבד

עוגת גבינה מושלמת שמכינים ב-3 מרכיבים בלבד בשילוב טעמים מענג של גבינה לבנה עשירה עם שוקולד לבן
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: עינת חנניה

המצרכים

העוגה יוצאת קטנה ולא גבוהה אז מומלץ להכפיל כמויות

  • 3 ביצים
  • 120 גרם שוקולד לבן
  • 120 גרם גבינת שמנת

אופן ההכנה

  • שוברים שלוש ביצים ונפריד בין החלמון לחלבון ב-2 קערות. את החלבון מכניסים למקרר למספר דקות.
  • שוברים לקוביות 120 גרם שוקולד לבן ונניח אותן בקערה. נמיס את השוקולד מעל סיר עם מים רותחים ונערבבו היטב.
  • כשהשוקלד הופך לנוזל סמיך, נוסיף לו 120 גרם גבינת שמנת וערבבו היטב. לתערובת מוסיפים את 3 החלמונים, ומערבבים היטב.
  • מקציפים את החלבון ששהה במקרר עד הפיכתו למרנג, מוסיפים שליש ממנו לתערובת ומערבבים. לאחר ערבוב קל, מוסיפים את שאר המרנג ומערבבים שוב.
  • משמנים נייר אפייה במעט שמן ושמים בקערה גדולה. את התערובת שופכים לתוך הקערה ומעבירים הכל על תבנית אפייה.
  • ממלאים את התבנית במעט מים רותחים ומכניסים אותה ל-15 דקות אפייה בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות ולעוד 15 דקות בטמפרטורה של 160 מעלות.
  • אחרי חצי שעה סוגרים את התנור והשאירו שם את העוגה ל-15 דקות נוספות. מוציאים ומגישים לאורחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה ב-3 מרכיבים


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

העוגה יוצאת קטנה?
כן העוגה יוצאת קטנה ולא גבוהה אז מומלץ להכפיל כמויות.
איך עשית את הצורות מעל?
לקחתי נייר אפיה ועשיתי משולשים גזרתי אחד כן אחד לא..הנחתי על העוגה ופיזרתי אבקת סוכר הוצאתי ואז שמתי את הנייר על האבקת סוכר ככה שהחלקים הרקים יהיו חשופים לקחתי אבקת קקאו ערבבתי עם אבקת סוכר ופיזרתי מעל. ככה יצא הצורות.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ע‎וגת גבינה – עינת חנניה

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?