Go Back
לביבות תפוח אדמה

לביבות תפוחי אדמה עם טיפה שמן

לביבות תפוחי אדמה יפנקו בטעם מופלא בזכות תפו"א וגזר בשרניים, תיבול מדויק, והכי חשוב – רק טיפ טיפה שמן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: דליה בן דור

המצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קצת כמון
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח

אופן ההכנה

  • נרתיח את תפוחי האדמה והגזרים במים עד שמתרככים, נסנן ונחכה שיתקררו.
  • נקלוף ונמעך את התפוח אדמה כמו לפירה ואת הגזר נקלוף ונגדר על פומפייה (אפשר לגרד גם בצל).
  • נסחט מנוזלים ונוסיף את התבלינים, הביצים והקמח. נטעם ונשפר טעמים ונכניס למקרר לרבע שעה
  • נחמם מחבת נון סטיק עם טיפה שמן. כשהמחבת חם נרטיב ידיים עם מים וניצור כדור קטן. נמעך אותו טיפה ונכניס למחבת הרותחת.
  • לא נתעסק יותר מידי עם הלביבה, רק נרים לראות שהשחימה בצד אחד ונהפוך לצד השני בעדינות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.