נרתיח את תפוחי האדמה והגזרים במים עד שמתרככים, נסנן ונחכה שיתקררו.
נקלוף ונמעך את התפוח אדמה כמו לפירה ואת הגזר נקלוף ונגדר על פומפייה (אפשר לגרד גם בצל).
נסחט מנוזלים ונוסיף את התבלינים, הביצים והקמח. נטעם ונשפר טעמים ונכניס למקרר לרבע שעה
נחמם מחבת נון סטיק עם טיפה שמן. כשהמחבת חם נרטיב ידיים עם מים וניצור כדור קטן. נמעך אותו טיפה ונכניס למחבת הרותחת.
לא נתעסק יותר מידי עם הלביבה, רק נרים לראות שהשחימה בצד אחד ונהפוך לצד השני בעדינות