| | | | |

ירקות בתנור בתיבול מושלם

ירקות בתנור עסיסיים וצבעוניים מטוגנים קלות ואפויים היטב עם תיבול מושלם של יין לבן, טריאקי וסילאן
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
ירקות בתנור

יש מלא דרכים להכין את המנה המופלאה הזו של ירקות בתנור – אבל נראה לנו שהמתכון שלנו הוא אחד השווים ביותר!

שפע ירקות עסיסיים – בטטה, גזר, בצלים, תפוחי אדמה גמבות ופלפלים  – בצבעוניות מהממת וטעמים נהדרים, מטוגנים קלות ואפויים היטב ויוצאים מהתנור שחומים ויפים, מגרים ומעלפים.

הסוד לטעם מושלם הוא לגמרי בתיבול מנצח של יין לבן, טריאקי וסילאן ועוטף את כל הירקות בטעמים מתקתקים ועמוקים שרק עושים חשק לזלול עוד עוד ישר מהתבנית

ספר המתכונים של איטל איטלי

ירקות בתנור
צילום: איטל איטלי

למה באמת כדאי לכם: ירקות בתנור

 

  • אחד המתכונים השווים והקלים של ירקות בתנור, לא תנסו?
  • שפע ירקות עסיסיים – בטטה, גזר, בצלים, תפוחי אדמה גמבות ופלפלים – בצבעוניות מהממת וטעמים נהדרים

שורה תחתונה: הסוד לטעם מושלם של ירקות בתנור הוא בתיבול מנצח של יין לבן, טריאקי וסילאן מתקתקים ועמוקים

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? ירקות בתנור

ירקות בתנור

ירקות בתנור בתיבול מושלם

ירקות בתנור עסיסיים וצבעוניים מטוגנים קלות ואפויים היטב עם תיבול מושלם של יין לבן, טריאקי וסילאן
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • בטטה
  • גזר
  • בצלים קטנים לבנים וסגולים
  • גמבות
  • פלפל ירוק חריף או מתוק
  • תפו"א
  • מלח פלפל שחור גרוס
  • כף סילאן
  • ½ כוס יין לבן
  • כף טריאקי

אופן ההכנה

  • נחתוך את הירקות לחתיכות גדולות, נשים במחבת עם שמן ונתבל.
  • נערבב ונטגן 2 דקות ונכניס לתנור בתבנית לעוד 40 דקות על 180 מעלות ללא טורבו

הערות וטיפים

אין צורך לשים מים בתבנית התנור. ירקות בתנור לא צרכות מים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

ירקות בתנור
צילום: איטל איטלי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: איטל איטלי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?