ירקות בתנור בתיבול מושלם

יש מלא דרכים להכין את המנה המופלאה הזו של ירקות בתנור – אבל נראה לנו שהמתכון שלנו הוא אחד השווים ביותר!
שפע ירקות עסיסיים – בטטה, גזר, בצלים, תפוחי אדמה גמבות ופלפלים – בצבעוניות מהממת וטעמים נהדרים, מטוגנים קלות ואפויים היטב ויוצאים מהתנור שחומים ויפים, מגרים ומעלפים.
הסוד לטעם מושלם הוא לגמרי בתיבול מנצח של יין לבן, טריאקי וסילאן ועוטף את כל הירקות בטעמים מתקתקים ועמוקים שרק עושים חשק לזלול עוד עוד ישר מהתבנית
למה באמת כדאי לכם: ירקות בתנור
- אחד המתכונים השווים והקלים של ירקות בתנור, לא תנסו?
- שפע ירקות עסיסיים – בטטה, גזר, בצלים, תפוחי אדמה גמבות ופלפלים – בצבעוניות מהממת וטעמים נהדרים
שורה תחתונה: הסוד לטעם מושלם של ירקות בתנור הוא בתיבול מנצח של יין לבן, טריאקי וסילאן מתקתקים ועמוקים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? ירקות בתנור

ירקות בתנור בתיבול מושלם
המצרכים
- בטטה
- גזר
- בצלים קטנים לבנים וסגולים
- גמבות
- פלפל ירוק חריף או מתוק
- תפו"א
- מלח פלפל שחור גרוס
- כף סילאן
- ½ כוס יין לבן
- כף טריאקי
אופן ההכנה
- נחתוך את הירקות לחתיכות גדולות, נשים במחבת עם שמן ונתבל.
- נערבב ונטגן 2 דקות ונכניס לתנור בתבנית לעוד 40 דקות על 180 מעלות ללא טורבו
הערות וטיפים

רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: איטל איטלי
לא מובן מתי ואיך מוסיפים את היין הסילון והטריקי.
היי ברכה,
לפני שמכניסים לתנור כשמסדרים את הירקות בתבנית.
בהצלחה!