| | |

לביבות קישואים מהממות (גם ילדים יטרפו)

לביבות קישואים מופלאות וקלות בתיבול מדויק, עשבי תיבול רעננים ותפוח אדמה לעושר טעמים נוסף.
בהשראת: אדווה עובדיה
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים

טוב, הנה, אנחנו אומרים את זה בגילוי לב – מכל הלביבות שבעולם, אנחנו הכי הכי אוהבים לביבות קישואים.

ולמה? כי למרות שהקישוא עצמו הוא אולי לא הירק הכי יפה בסביבה – יש משהו בטיגון שלו כלביבה שפשוט עושה אותו מושלם!

עם תיבול מדויק, עשבי תיבול רעננים, תוספת תפוח אדמה לעושר טעמים נוסף וטיגון קצר – ולא צריך יותר שום דבר חוץ מלנגוס לביס מלא עסיסיות ורכות עם קריספיות ממכרת מבחוץ.. פשוט מעדן שגם ילדים יטרפו

ספר המתכונים של אדווה עובדיה

לביבות קישואים
צילום: אדווה עובדיה


למה באמת כדאי לכם: לביבות קישואים

 

  • מכל הלביבות שבעולם, תודו כי לביבות קישואים הן הכי הכי טעימות
  • ביס מענג של לביבות קישואים מלא עסיסיות ורכות עם קריספיות ממכרת מבחוץ

שורה תחתונה: פשוט מעדן שגם ילדים יטרפו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? לביבות קישואים

לביבות קישואים מהממות (גם ילדים יטרפו)

לביבות קישואים מופלאות וקלות בתיבול מדויק, עשבי תיבול רעננים ותפוח אדמה לעושר טעמים נוסף.
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: אדווה עובדיה

המצרכים

  • 1 קישוא גדול
  • 1 תפוח אדמה קטן
  • מעט שמיר או פטרוזיליה (מה שאוהבים)
  • 1 ביצה בינונית
  • 2-3 כפות קמח כוסמין לבן או מלא
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה

  • נגרד בפומפייה או בקוצץ את הקישואים ותפוחי האדמה. חשוב מאוד לסחוט מהם את הנוזלים
  • נוסיף את שאר המצרכים, נערבב היטב ועם כף נניח כמות ללביבה בשמן חם ולא עמוק מדי.
  • כשהלביבה יציבה ומתכהה סביב נהפוך ונטגן לצד השני.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לביבות קישואים
צילום: אדווה עובדיה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. היי
    תודה על מתכון (בלי בצל )כמו שחיפשתי .
    לגבי אפייה לרסס על גבי הנייר הבנתי שרצוי
    מה לגבי תוך העיסה צריך שמן או ניתן לוותר ?
    ועל גבי הלביבה ?
    תודה מראש על המענה .

    1. היי עינת,
      נכון, מרססים את הנייר ואז מרססים שוב את הלביבות מעל. לא צריך שמן בעיסה.
      בהצלחה!

    1. היי אסתי,
      אכן כן, לרסס טיפה בשמן ואם אין לך תרסיס פשוט להניח ככה ישר על נייר אפייה זה גם מספיק. 180 מעלות חצי שעה.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?