| | |

פיתות במחבת מקמח מלא

פיתות במחבת מקמח מלא, יפות ומפתות, רכות ואווריריות, שיתנו לכם ביס חלומי משביע ובריא
בהשראת: נאווה דהאן נמרודי
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
פיתות במחבת

לא נראה לנו שיש מישהו שלא אוהב פיתות עסיסיות, רכות ותפוחות שאפשר לאכול איתן כמעט הכל…ואם אפשר להכין אותן בבית בקלות, אז בכלל שיחקתם אותה!

אז קבלו אותן – פיתות במחבת מקמח מלא, יפות ומפתות, רכות ואווריריות, שיתנו לכם ביס חלומי משביע ובריא, בהכנה קצרה על מחבת וכמעט בלי שמן בכלל.

מקילו קמח תקבלו 10-16 פיתות שמנמנות, אפשר לעשות אותן גדולות או קטנות, הן נשמרות מעולה בהקפאה, ויקבלו לתוכן כל תוספת שרק תרצו – פיתה עם שניצל עסיסי, ממרחי גבינות טובות, או לנגב איתן חומוס משובח. צרפו את הילדים לחגיגת הלישה, תנו להם לעצב את הפיתות בעצמם – ותיהנו יחד מארוחת ערב של פיתות במחבת מופלאות וטעימות

 
 
פיתות במחבת
צילום: נאווה דהאן נמרודי

למה באמת כדאי לכם: פיתות מהירות במחבת

  • פיתות במחבת מקמח מלא, יפות ומפתות, רכות ואווריריות, שיתנו לכם ביס חלומי משביע ובריא
  • מקילו קמח יוצאות כ-10-16 פיתות תלוי באיזה גודל שעשיתם אותן
  • מתכון פיתות במחבת בהכנה קצרה וקלילה שימלא את הבית בניחוחות מגרים
שורה תחתונה: פיתות במחבת יקבלו לתוכן כל תוספת שרק תרצו – שניצל עסיסי, ממרחים, גבינות טובות, או חומוס משובח לניגוב טעים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? מתכון פיתות במחבת 

 

פיתות במחבת

פיתות במחבת מקמח מלא

פיתות במחבת מקמח מלא, יפות ומפתות, רכות ואווריריות, שיתנו לכם ביס חלומי משביע ובריא
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: נאווה דהאן נמרודי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ק"ג קמח מלא
  • 2 כפות שטוחות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה

  • נלוש את כל החומרים לבצק, כאשר את המלח והשמן נוסיף בהמשך.
  • שימו לב, צריך בערך 3 כוסות מים פושרים. שמים בהדרגה ומוסיפים עד שמתגבש בצק.
  • עכשיו נתפיח עד שמכפיל נפח, נחלק לכדורים וניתן מנוחה של כמה דקות, נרדד במערוך ונמתין שוב לתפיחה לערך 10 דקות.
  • נחמם מחבת כבדה לחום גבוה, לא צריך שום שמן ולא צריך לכסות. כעת נניח את הפיתה ונהפוך לאחר מספר שניות, נהפוך שוב ונמתין שיווצר כיס אוויר בבצק. נניח על מגבת מכותנה.
  • כדאי להקפיא בעודן טריות.

הערות וטיפים

זה סוג הקמח שהשתמשנו בו להכנת פיתות במחבת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 
פיתות במחבת
צילום: נאווה דהאן נמרודי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. 3 stars
    עשיתי את פיתות כיס מקמח מלא. חלק יצאו עם כיס וחלק ללא כיס . אין לי מושג למה? הן נשרפו מהר במחבת.

    1. היי,
      האם שמת לב מה היה ההבדל בין אלה שיצאו עם כיס או לא?
      בדרך כלל, הבצק צריך להיות עבה דיו כדי שיוכל להיווצר כיס. כלומר, אם רידדת דק מדי, לא ייווצרו כיסים.
      בנוסף, המחבת צריכה להיות חמה מספיק.
      נשמח לתגובתך 🙂

    1. היי אתי,
      בטח, אנחנו ממליצים על קמח כוסמין לבן לתוצאה אידיאלית.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?