לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה
מתכון מיוחד של לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת והכנה קלה

בחנוכה יש דברים שלא מחליפים. חייבים להדליק נרות, חייבים לזלול כמה סופגניות וברוררר שחייבים להכין לביבות תפוחי אדמה מעולות ושמנוניות…
אז ממש לכבוד החג קבלו מתכון מיוחד של לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת והכנה קלה.
לביבות עשירות בטעם בזכות בצל ועלי סלרי עסיסיים, קלות להכנה בזכות פירורי לחם גסים שסופחים את הנוזלים וחוסכים מכם לסחוט את הנוזלים, אבל לא יחסכו לסחוט הן מלא מלא מחמאות ליד החנוכיHה המוארת…

למה באמת כדאי לכם:
- לביבות תפוחי אדמה עשירות בטעם בזכות בצל ועלי סלרי עסיסיים שלא דורשות סחיטת נוזלים בזכות פירורי לחם גסים
- הכנה קלה ויש לכם לחג לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת
שורה תחתונה: יסחטו מלא מחמאות ליד החנוכייה המוארת
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה
מתכון מיוחד של לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת והכנה קלה
לדרג
המצרכים
- 6 תפו"א בינוניים מגוררים גס על פומפייה
- בצל מגורר על פומפייה
- חופן נדיב של עלי סלרי + גבעולים קצוצים דק
- 3 ביצים L
- 1 כוס פירורית לבנה (פירורים גסים המעניקים קראנצ'יות)
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- כפית גדושה כורכום
- כף גדושה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
- נערבב בקערה את כל החומרים, ניצור לביבות עם כפות הידיים, נשטח ונטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה על ️להבה בינונית
הערות וטיפים
- לא חובה לסחוט את תפוחי האדמה כי פירורי הלחם סופחים נוזלים
- הלביבות יציבות בטיגון ולא מתפרקות בכלל
- פירורית לבנה של "אוסם" הם פירורים גסים ואפויים שמעניק קראנצ'יות. אפשר להשתמש גם להכנת קציצות, פשטידות וכו'
- סלרי מעניק טעם משגע וכמובן שניתן להוסיף כל עשב תיבול שאוהבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: אריאלה גולדמן