| |

תפוחי אדמה בתנור שלא תפסיקו להכין

מתכון מהמם וקל ממש של תפוחי אדמה בתנור מופלאים ויפהפיים ורכים בטירוף! הכנה קלילה, תיבול מושלם, ומנה מהממת נוטפת עסיסיות ורכות ממכרות
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.45 על ידי 152 דירוגים
תפוחי אדמה בתנור

טוב, בטח תגידו לעצמכם מה כבר יש לנו לחדש, "כולה" תפוחי אדמה קטנים בתנור, מה כל כך מסובך? אז זהו… מסובך זה ממש לא, אבל עם המתכון המהמם הזה תקבלו תפודים מופלאים ויפהפיים, מושלמים ממש, שמעכשיו לא תוכלו להפסיק להכין רק אותם!

ההכנה שלהם קלילה ביותר, אפילו לא צריך לקלף, התיבול שלהם פשוט אבל מוצלח ברמות, והמראה שלהם שזוף וצהבהב ונוטף עסיסיות מהממת ורכות ממכרת!

המנה הזו היא התוספת המושלמת לכל ארוחה בשרית, לצד סלטים טובים, ותשביע אתכם בחוויית טעמים רכים ומענגים

ספר המתכונים של מלי מאירוב

 
תפוחי אדמה בתנור
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה בתנור

 

  • תוספת מושלמת לכל ארוחה בשרית לצד סלטים טובים
  • תפוחי אדמה בתנור מופלאים ויפהפיים, מושלמים ממש

  • מנה יפהפייה ומהממת נוטפת עסיסיות ורכות ממכרות

שורה תחתונה: לא תפסיקו להכין (והם לא יפסיקו לאכול!)

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור שלא תפסיקו להכין

מתכון מהמם וקל ממש של תפוחי אדמה בתנור מופלאים ויפהפיים ורכים בטירוף! הכנה קלילה, תיבול מושלם, ומנה מהממת נוטפת עסיסיות ורכות ממכרות
ציון 4.45 על ידי 152 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 20 תפוחי אדמה בייבי (או 5 גדולים) (מבושלים במים עד ריכוך)
  • ½ כוס שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 שיני שום כתוש
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס
  • גרידת לימון מחצי לימון

אופן ההכנה

  • נבשל במים עד ריכוך.
  • נסנן ונחתוך את תפוחי האדמה - אם השתמשתם בסוג בייבי נחתוך לחצי, אם בתפוחי אדמה גדולים נחתוך לחצי וכל חצי לחצי.
  • בתבנית עם ניר אפייה נשפוך רבע כוס שמן זית ונפזר פלפל שחור גרוס. נניח את תפוחי האדמה כשהקליפה כלפי מעלה, ונאפה בתנור במדף הראשון על 200 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב מלמטה.
  • בקערה נערבב רבע כוס שמן זית עם שיני שום כתוש, פטרוזיליה, מלח גס וגרידת לימון. כשתפוחי האדמה יצאו מהתנור נשפוך עליהם מהתערובת, נערבב או נבריש כך שהכל יהיה מכוסה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות:

לאחר ההברשה להכניס שוב לתנור או להוציא?
לא מכניסים שוב.

באיזה שלב הופכים את התפו"א כדי לשפוך/למרוח את הרוטב?
לא הופכים. כשהם מוכנים מוציאים ושופכים או מברישים.


הבמה כולה שלכם:

"יצא טעים אש"

מרים פלדמן

תפוחי אדמה בתנור
צילום: מרים פלדמן
תפוחי אדמה בתנור
צילום: מלי מאירוב
תפוחי אדמה בתנור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר, כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

 

Similar Posts

36 Comments

  1. 5 stars
    מאוד מאוד אהבתי את המתכון.
    עשיתי כבר כמה פעמים ו כולם מתלהבים. המתכון 10

  2. המתכונים שלך כל כך מוצלחים וראויים לכבוד.יש במתכון הזה טיפ מיוחד וזה שלא מוסיפים את שמן הזית מלכתחילה מה שמונע את הטעם המר של שמן זית חרוך.תודה על המתכונים הנפלאים והבטוחים שנותנים תוצאות נפלאות

    1. היי סיון,
      לגמרי מסכימים! יש לנו הרבה מאוד מתכונים שלה באתר.
      שמחים מאוד שאתם נהנים מההמתכון הזה 🙂

      1. היי אתי,
        תודה שכתבת לנו 🙂
        תפוחי אדמה הכי טעימים כשהם טריים ולכן לא היינו ממליצים להכין יום מראש.

    1. היי גלעד,
      שמחים מאוד שאהבת את המתכון של מלי מאירוב האלופה!
      אנחנו תמיד נהנים להעלות מתכונים שלה 🙂

  3. מתכון מקולקל
    א. ברכיבים יש רק חצי כוס שמן אחת. בהכנה מוזכר פעמיים חצי כוס שמן, אז במצטבר יש כוס שלמה של שמן. מה נכון? חצי או כוס שלמה.
    ב. מה זה במדף הראשון של התנור? תלוי מאיפה סופרים מלמעלה או מלמטה. ציינו "עליון" או "תחתון".
    ג. את תפוח האדמה חוצים לשניים. לא חוצים לחצי.

    1. היי מאיר,
      בחנו את המתכון, ואכן יש בו חצי כוס שמן. בהוראות ההכנה, מצוין שימוש ברבע כוס ולאחר מכן ברבע הנוסף.
      המדף הראשון הוא התחתון.
      שים לב שבהוראות מופיע "נחתוך לחצי", לא "נחצה לחצי".
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?