לביבות גבינה מתוקות של פעם
לביבות גבינה מתוקות, טעימות יותר מפנקייק ומפנקות יותר מלביבות! מתכון של לביבות גבינה של פעם שכל הילדים אוהבים!
אם תשאלו אותי, מהות חג החנוכה לגמרי מתמקדת בלביבות. אין לי בעיה ללא ביס אחד מסופגנייה, אבל נראה אתכם מפריעים לי את הדרך אל הלביבות! אני מכינה שלל סוי לביבות מכל הסוגים, אבל הפעם אשתף לביבות גבינה מטוגנות.
מתכון שמכינים בקלות מטורפת, מזכיר חביתיות גבינה, אבל טעים בהרבה! לביבות גבינה מתוקות ומפנקות ברמות בלתי מוסברות, שצריך לוודא שהמבוגרים משאירים משהו לילדים!
למה באמת כדאי לכם:
- אם אתם אוהבים פנקייקים, ללא ספק תאהבו את הלביבות האלה!
- לביבות גבינה משגעות שכל הילדים אוהבים ויזללו כשתכינו!
- כל כך קלות להכנה שזה מגוחך שלא הכנתם עד עכשיו!
- מושלמות ומפנקות להגשה בכל הזדמנות ולא רק בחגים!
שורה תחתונה: לביבות גבינה כל כך טעימות ,שלא תמתינו לחג חנוכה הבא כדי להכין ולהתפנק עם הילדים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לביבות גבינה מתוקות של פעם
ציוד
המצרכים
כמות: 12 יחידות
- 1 חבילה גבינה לבנה 5% / 9% (250 גרם)
- 1 ביצה ( L תחליף: רסק תפוחים)
- ½ 2 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- קליפת לימון מגוררת ( מחצי לימון קטן)
- 4 כפות קמח תופח
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד. מקבלים בלילה חלקה ומעט סמיכה.
- מחממים מחבת עם שמן בגובה ½ ס"מ.
- כשהשמן חם ניצוק כף מהבלילה אל המחבת. לשים לב שהלביבות מזהיבות מהר ולכן מטגנים על להבה בינונית, ומנמיכים בעת הצורך.
- בכל פעם מטגנים רק 4 יחידות כל יהיה נוח להוציא כשהן מוכנות.
- מטגנים עד הזהבה עדינה ובעזרת תרווד הופכים את הלביבות לצד השני ומזהיבים גם אותו. לאחר מכן, שוב הופכים צד ומטגנים עוד דקה נוספת.
- מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
- מקשטים בנדיבות עם אבקת סוכר וריבה טעימה ליד.
שאלות נפוצות:
אפשר אולי לאפות? חברה אפתה אותן ואמרה שיצאו מוצלחות, לא ניסיתי ולא טעמתי. |
הבמה כולה שלכם:
"עשיתי עכשיו ויצא מעולה, יותר טעים מפנקייק!"
אתי מרמלשטיין
"יצא פשוט יאמי!"
הילה אליאב עמיר
רק עוד דבר אחד אחרון!
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכולם רעבים? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- תפוחי אדמה בתנור מטריפים
- פשטידת תירס פרווה קלה
- מתכון פסטה עם רוטב עגבניות לפסטה
- מתכון לקציצות ברוטב של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: Ariella Goldman
תחילה עשיתי לפי המתכון , אבל אחרי הנגלה הראשונה בשמן החלפתי לטיגון בחמאה, יצאו טעימות מאוד הקושי העיקרי הוא להפוך אותן.
היי מאיה,
נשמע מעולה!! אין על חמאה, ותודה רבה על השיתוף 🙂
ואווו
לביבות טעימות ברמות
וקל מאוד להכנה
תודה רבה על המתכון!!!!
היי מימי,
איזה כיף! שמחים שנהנית 🙂
מכינה את הלביבות מספר פעמים קל להכנה, טעים מאוד ממליצה על המתכון המושלם.
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יוצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup