| | | |

תפוחי אדמה בתנור בטעם מטורף

מתכון של תפוחי אדמה בתנור, שמכינים במהירות וזוללים במהירות גבוהה יותר.
בהשראת: שושנה ברוך
ציון 4.44 על ידי 46 דירוגים
תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור, התוספת הכי טעימה שכולם אוהבים, בכלום זמן עבודה, בטעם משגע שחייבים להכין!

תפוחי אדמה אצלנו זו תוספת שתמיד זוללים, לא משנה איך אני מכינה אותם, אבל המתכון הזה הוא המתכון המועדף אצלנו. תפוחי האדמה יוצאים קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים ועם תיבול מושלם ומדויק שאי אפשר לטעות בו!

מתכון קל ומהיר להכנת תוספת מושלמת, שמשתלבת נהדר עם כל מנה עיקרית והיא כל כך טעימה שכיף ליהנות ממנה גם בתור מנה העומדת בפני עצמה ועם סלט ירוק עשיר. כל כך טעימים שהילדים שלי מוותרים על הקטשופ!

ספר המתכונים של שושנה ברוך

 

תפוחי אדמה בתנור
צילום: שושנה ברוך

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה בתנור

  • תפוח אדמה בתנור במרקם מטריף וטעם משגע שכל המשפחה תלזול!
  • מתכון לתפוחי אדמה בתנור קל ומהיר להכנה, שלא דורש מאמץ גדול ואפשר להכין בימים עמוסים!
  • תוספת נהדרת שמשתלבת עם כל מנה עיקרית שרק תבחרו!
  • תפוחי אדמה מוכנים מצוינים להגשה גם בתור נשנוש בערב, לצד בירה קרה וכל האורחים יתלהבו!

שורה תחתונה: אם מכינים תפוחי אדמה בתנור אז מכינים את המתכון הזה! כל כך טעימים שאין להם תחרות!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בטעם מטורף

מתכון של תפוחי אדמה בתנור, שמכינים במהירות וזוללים במהירות גבוהה יותר.
ציון 4.44 על ידי 46 דירוגים
לדרג
באדיבות: שושנה ברוך

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 10 תפוחי אדמה (חצויים לחצאים - ללא קילוף)

לרוטב:

  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפיות אבקת מרק בצל

אופן ההכנה

  • חוצים את התפוחי אדמה לחצאים ללא קילוף.
  • מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים לאחידות החומרים.
  • מורחים מעל כל חתיכת תפוחי אדמה בערך כף אחת.
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה ושמים רדיד אלימוניום מעל לאיטום מלא
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 85 דקות בערך. לחשוף גריל 10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לתפוחי אדמה בתנור, תפוחי אדמה מוכנים
צילום: אתי שחר

"תפוחי אדמה מושלמים!"
אתי שחר


רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: תפוחי אדמה בתנור מתכון מאת: Shoshana Baruch

 

Similar Posts

7 Comments

    1. הזמן הוא ארוך כתוצאה מכך שלא מבשלים את תפוחי האדמה קודם וגם משתנה מעט מתנור לתנור, אפשר להתחיל לבדוק אותם כבר אחרי 40 דקות (מחדירים סכין לתפוד אחד. הן הוא נכנס ויוצא בקלות, עוברים לשלב השני). לא לדאוג יוצא נפלא!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?