| | | | | |

סושי שוקולד פרווה בטעם משגע

מתכון נהדר של סושי שוקולד פרווה שיתגלגל לכם בפה בטעמים נפלאים
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
סושי שוקולד פרווה

אוהבים שוקולד? היום תוכלו להתפנק עליו עם קינוח ממש מיוחד, שלגמרי מתאים גם לשבת!

אז הנה מתכון נהדר של סושי שוקולד פרווה שיתגלגל לכם בפה בטעמים נפלאים של ביסקוויטים טחונים, שוקולד, קקאו וטיפת קפה, ומלית מהממת ורכה של שמנת ופודינג בניחוח וניל משכר.

הסוד הוא בגלגול מדויק של כל החומרים המשובחים האלה, אז יש לנו גם סרטון הכנה שלא ייתן לכם שם תירוץ שלא להכין את הקינוח פרווה הכי טעים שיש בטעמים שוקולדיים מפנקים ובמראה סושי מיוחד ומגרה.

ספר המתכונים של חגית אלקבץ

סושי שוקולד פרווה
צילום: חגית אלקבץ


למה באמת כדאי לכם: סושי שוקולד מתכון

 

  • מתכון לסושי שוקולד פרווה  נהדר שיתגלגל לכם בפה בטעמים נפלאים
  • הסוד הוא בגלגול מדויק של הסושי, אז יש לנו גם סרטון הכנה שלא ייתן לכם שם תירוץ שלא להכין…

שורה תחתונה: קינוח ממש מיוחד, שלגמרי מתאים גם לשבת!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה

סושי שוקולד פרווה

סושי שוקולד פרווה בטעם משגע

מתכון נהדר של סושי שוקולד פרווה שיתגלגל לכם בפה בטעמים נפלאים
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • למעטפת:
  • 200 גרם "נטורינה"
  • 100 גרם גרם שוקולד מריר
  • 1 כף קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף נס קפה
  • לבצק:
  • 1 שרוול פתי בר (שוקו/וניל 250 גרם)
  • חופן אגוזי מלך (כ-100 גרם)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • למלית:
  • 2 גביעים שמנת צמחית (500 מ"ל)
  • 1 שקית פודינג וניל
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • נטחן את הביסקוויטים והאגוזים לתערובת אחידה. נמיס על הגז את חומרי המעטפת ונאחד אותם יחד תוך ערבוב. נמזוג מעטפת השוקולד לתוך הביסקוויטים הטחונים ונערבב היטב יחד עם חצי כוס מיץ תפוזים עד קבלת מרקם בצקי רטוב שיהיה קל לגלגל את הסושי.
  • נכניס את הבצק ל-10 דקות למקרר ונכין את הקרם למלית: נקציף את כל חומרי המלית עד לקרם ממש יציב, נכניס לשקית זילוף עם פתח רחב.
  • כעת בונים את הסושי: מחלקים נייר אפייה גדול ל-3 חלקים, מחלקים גם את תערובת הבצק שוקולד ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק על נייר האפייה שלו שיתפרס דק על רוב שטח נייר האפייה. לא לעשות בין שני נייר אפייה כי זה יידבק (לרדד לא עבה ולא דק מדי). מכניסים למקרר ל-10 דקות ולאר יותר, כדי שיהיה קל לגלגל.
  • עכשיו נזלף שורה של קרם בקצה ומעליה עוד שורה, נגלגל פעם אחת בלבד, נכסה, נהדק היטב, נחתוך את העודפים, נקפל שוב עם נייר האפייה ונכניס למקפיא לפחות לשעה,
  • כשנוציא מהמקפיא, נקלף את הנייר, נכין מגש מתאים בגודל עם קוקוס ונצפה מכל הכיוונים ונחתוך לפרוסות ברוחב של 3 ס"מ.
  • אפשר לשמור במקפיא בקופסא אטומה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סושי שוקולד פרווה
צילום: חגית אלקבץ
סושי שוקולד פרווה
צילום: חגית אלקבץ

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

 

Similar Posts

2 Comments

  1. שלום, איך אפשר לצפות בסירטון הכנה של הסושי שוקולד? רשום ללחוץ אבל הסירטונים שנפתחים הם של מתכונים אחרים. זה כמעט תמיד קורה עם האתר הזה- שהסירטון שמופיע לא קשור למתכון הנצפה. חיפשתי באתר רשימה של סרטונים, לא מצאתי. תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?