Go Back
סושי שוקולד פרווה

סושי שוקולד פרווה בטעם משגע

מתכון נהדר של סושי שוקולד פרווה שיתגלגל לכם בפה בטעמים נפלאים
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • למעטפת:
  • 200 גרם "נטורינה"
  • 100 גרם גרם שוקולד מריר
  • 1 כף קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף נס קפה
  • לבצק:
  • 1 שרוול פתי בר (שוקו/וניל 250 גרם)
  • חופן אגוזי מלך (כ-100 גרם)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • למלית:
  • 2 גביעים שמנת צמחית (500 מ"ל)
  • 1 שקית פודינג וניל
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • נטחן את הביסקוויטים והאגוזים לתערובת אחידה. נמיס על הגז את חומרי המעטפת ונאחד אותם יחד תוך ערבוב. נמזוג מעטפת השוקולד לתוך הביסקוויטים הטחונים ונערבב היטב יחד עם חצי כוס מיץ תפוזים עד קבלת מרקם בצקי רטוב שיהיה קל לגלגל את הסושי.
  • נכניס את הבצק ל-10 דקות למקרר ונכין את הקרם למלית: נקציף את כל חומרי המלית עד לקרם ממש יציב, נכניס לשקית זילוף עם פתח רחב.
  • כעת בונים את הסושי: מחלקים נייר אפייה גדול ל-3 חלקים, מחלקים גם את תערובת הבצק שוקולד ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק על נייר האפייה שלו שיתפרס דק על רוב שטח נייר האפייה. לא לעשות בין שני נייר אפייה כי זה יידבק (לרדד לא עבה ולא דק מדי). מכניסים למקרר ל-10 דקות ולאר יותר, כדי שיהיה קל לגלגל.
  • עכשיו נזלף שורה של קרם בקצה ומעליה עוד שורה, נגלגל פעם אחת בלבד, נכסה, נהדק היטב, נחתוך את העודפים, נקפל שוב עם נייר האפייה ונכניס למקפיא לפחות לשעה,
  • כשנוציא מהמקפיא, נקלף את הנייר, נכין מגש מתאים בגודל עם קוקוס ונצפה מכל הכיוונים ונחתוך לפרוסות ברוחב של 3 ס"מ.
  • אפשר לשמור במקפיא בקופסא אטומה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.