נטחן את הביסקוויטים והאגוזים לתערובת אחידה. נמיס על הגז את חומרי המעטפת ונאחד אותם יחד תוך ערבוב. נמזוג מעטפת השוקולד לתוך הביסקוויטים הטחונים ונערבב היטב יחד עם חצי כוס מיץ תפוזים עד קבלת מרקם בצקי רטוב שיהיה קל לגלגל את הסושי.
נכניס את הבצק ל-10 דקות למקרר ונכין את הקרם למלית: נקציף את כל חומרי המלית עד לקרם ממש יציב, נכניס לשקית זילוף עם פתח רחב.
כעת בונים את הסושי: מחלקים נייר אפייה גדול ל-3 חלקים, מחלקים גם את תערובת הבצק שוקולד ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק על נייר האפייה שלו שיתפרס דק על רוב שטח נייר האפייה. לא לעשות בין שני נייר אפייה כי זה יידבק (לרדד לא עבה ולא דק מדי). מכניסים למקרר ל-10 דקות ולאר יותר, כדי שיהיה קל לגלגל.
עכשיו נזלף שורה של קרם בקצה ומעליה עוד שורה, נגלגל פעם אחת בלבד, נכסה, נהדק היטב, נחתוך את העודפים, נקפל שוב עם נייר האפייה ונכניס למקפיא לפחות לשעה,
כשנוציא מהמקפיא, נקלף את הנייר, נכין מגש מתאים בגודל עם קוקוס ונצפה מכל הכיוונים ונחתוך לפרוסות ברוחב של 3 ס"מ.
אפשר לשמור במקפיא בקופסא אטומה