| | | | | | |

מאפינס ברוקולי בתנור (מיני פשטידות ברוקולי)

מאפינס ברוקולי בתנור בגרסת פרווה ירכיבו לכם יופי של ארוחת ערב קלה, מהירה וסופר בריאה ב-5 דקות. שובבים וקטנים, אישיים וקלילים יבואו נהדר לצד מתבלים או גבינות וסלט עשיר
בהשראת: מירי גולני
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
ברוקולי בתנור

תקראו לה פשטידת ברוקולי פרווה, אולי דווקא מאפינס בורוקולי בתנור. מה זה בעצם משנה? המאפה היפה והירוק הזה ייתן לכם ביס בריא ומושלם מלא טעמים רכים ומרקם נהדר.

מאפינס ברוקולי בתנור בגרסת פרווה ירכיבו לכם יופי של ארוחת ערב קלה, מהירה וסופר סופר, בטעמים בריאים שמכינים ב-5 דקות ונותנים לתנור לעבוד עוד כמה נוספות

הם שובבים וקטנים, אישיים וקלילים, אפשר לאכול אותם ישר מהתבנית, לקחת לדרך כמו חטיף טעים ומזין ובוודאי ללוות אותם עם מתבלים או גבינות וסלט עשיר, והכי כיף להגיש אותם באירוח מרשים, כל אחד מקבל מנה אישית, ביד, בלי טרחה ועם המון הנאה

ספר המתכונים של מירי גולני  

ברוקולי בתנור
צילום: מירי גולן

למה באמת כדאי לכם: מאפינס ברוקולי בתנור

  • תקראו לה פשטידת ברוקולי פרווה, אולי דווקא מאפינס בורוקולי בתנור. מה זה בעצם משנה? המאפה היפה והירוק הזה ייתן לכם ביס בריא ומושלם מלא טעמים רכים ומרקם נהדר.
  • מתכון לברוקולי בתנור בצורת מאפינס – יופי של ארוחת ערב קלה, מהירה וסופר סופר טעימה ובריאה
  • מכינים ב-5 דקות ונותנים לתנור לעבוד עוד כמה נוספות ו…זהו!

שורה תחתונה: מתכון ברוקולי מושלם לאירוח מרשים, כשכל אחד מקבל מנה אישית, ביד, בלי טרחה ועם המון הנאה

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? ברוקולי בתנור מתכון

ברוקולי בתנור

מאפינס ברוקולי בתנור (מיני פשטידות ברוקולי)

מאפינס ברוקולי בתנור בגרסת פרווה ירכיבו לכם יופי של ארוחת ערב קלה, מהירה וסופר בריאה ב-5 דקות. שובבים וקטנים, אישיים וקלילים יבואו נהדר לצד מתבלים או גבינות וסלט עשיר
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: מירי גולני

המצרכים

  • 1 שקית ברוקולי של סנפרוסט ( 800 גרם)
  • 4 ביצים
  • 4 כפות מיונז
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 5 כפות קמח תופח
  • קורט מלח וקורט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מפשירים את הברוקולי כ-3 דקות במיקרוגל עד שמתרכך.
  • מאחר ומכינים כמאפינס אישיים חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנטנות. אם אופים בתבנית חד פעמית מאלומיניום (26) חותכים לחתיכות בגודל בינוני, אך אין צורך לחתוך לחתיכות קטנטנות.
  • מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. יוצקים ל-22 תבניות מאפינס מסיליקון ואופים כ-30 דקות בחום 175מעלות. בודקים שיוצא קיסם יבש.
  • בזמן האפייה ניתן לפזר מעט פירורי לחם למעלה זה יוצא מאוד יפה

הערות וטיפים

  • להגשה אפשר להעביר על מאפין לעטרות נייר בגודל 4
  • התערובות מתאימות גם לאפייה בתבנית חד פעמית בגודל 26
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

ברוקולי בתנור
צילום: מירי גולן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

4.25 from 4 votes (4 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements