| | | | | | | | |

עוגיות פיצוחים ממכרות וקראנציות בטירוף

מתכון קל ומהיר לעוגיות פיצוחים טעימות וממכרות שיחליפו כל נשנוש!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 3.80 על ידי 5 דירוגים

עוגיות פיצוחים קריספיות, טעימות, בריאות וממכרות שיחליפו כל נשנוש שיש לכם בבית! מתכון לעוגיות פיצוחים מפנקות, שהכי קל והכי קשה להפסיק לאכול!

עוגיות פיצוחים הן העוגיות הכי מדוברות ברשת. העוגיות יוצאות טעימות כל כך ושלא מספיקים להוציא אותן מהתנור והן מתחסלות! נגמרו? לא נורא, מתכון כל כך קל להכנה שאפשר להכין שוב גם אם אין לכם הרבה זמן וכשמגיעים אורחים לא צפויים!

מתכון נדיר שלוקח 10 דקות הכנה ומקבלים עוגיות פיצוחים בריאות במיוחד, שאפשר לאכול בלי לחשוב יותר מדי ובלי לחשב קלוריות! עוגיות בריאות עשירות בכל הפיצוחים הכי טעימים וכל ביס מהן הוא חגיגה בפה! כבר אמרנו שהמתכון קל ומהיר להכנה? אז רק כדי לוודא שבאמת קל לכם, יש גם סרטון הכנה! זהו, נגמרו התירוצים, לכו להכין!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

עוגיות פיצוחים
צילום: נועם זיגדון

למה באמת כדאי לכם: עוגיות פיצוחים

    • הכי טעימות שיש! עשירות בכל הפיצוחים הכי טובים ושילוב הטעמים פשוט חגיגה!
    • עוגיות בריאות מאוד, עשירות בערכים תזונתיים גבוהים ובריאות מכל עוגייה אחרת!
    • מתכון לעוגיות שמכינים ב־10 דקות ובקלות שיא ויש גם סרטון הכנה לעזר!
    • עוגיות פרווה שאפשר לאכול ולהגיש גם לאחר ארוחה בשרית!

שורה תחתונה: מי אמר שטעים ובריא לא יכולים להשתלב יחד?! מתכון לעוגיות טעימות ובריאות שיחליפו כל נשנוש שיש לכם בבית!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:


אז איך מכינים?

עוגיות פיצוחים ממכרות וקראנציות בטירוף

מתכון קל ומהיר לעוגיות פיצוחים טעימות וממכרות שיחליפו כל נשנוש!
ציון 3.80 על ידי 5 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 3 minutes
זמן בישול/אפייה: 7 minutes
סה״כ זמן: 10 minutes
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 כוסות שקדים מולבנים פרוסים
  • 1 כוס גרעיני חמניה
  • 1 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 5 כפות שומשום
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 חלבונים

אופן ההכנה

  • מערבבים את החלבונים עם הסוכר.
  • מערבבים את כל הפיצוחים.
  • מאחדים את תוכן הקערות.
  • מניחים בעזרת כף בתבנית עם נייר אפייה ואופים ב־180° במשך כ־7 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

עוגיות פיצוחים
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


Similar Posts

4 Comments

    1. היי מאירה,
      אפשר להשתמש בתחליפי סוכר טבעיים כמו סטיביה או מוצרים של חברת סוויטאנגו, ובמקום ביצים אפשר לשים זרעי פשתן. כך עושים זאת:
      ביצה אחת = כף גדושה של זרעי פשתן טחונים + כף וחצי מים. לערבב ולהניח בצד ל-5 דקות.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?