עוגיות פיצוחים ממכרות וקראנציות בטירוף
עוגיות פיצוחים קריספיות, טעימות, בריאות וממכרות שיחליפו כל נשנוש שיש לכם בבית! מתכון לעוגיות פיצוחים מפנקות, שהכי קל והכי קשה להפסיק לאכול!
עוגיות פיצוחים הן העוגיות הכי מדוברות ברשת. העוגיות יוצאות טעימות כל כך ושלא מספיקים להוציא אותן מהתנור והן מתחסלות! נגמרו? לא נורא, מתכון כל כך קל להכנה שאפשר להכין שוב גם אם אין לכם הרבה זמן וכשמגיעים אורחים לא צפויים!
מתכון נדיר שלוקח 10 דקות הכנה ומקבלים עוגיות פיצוחים בריאות במיוחד, שאפשר לאכול בלי לחשוב יותר מדי ובלי לחשב קלוריות! עוגיות בריאות עשירות בכל הפיצוחים הכי טעימים וכל ביס מהן הוא חגיגה בפה! כבר אמרנו שהמתכון קל ומהיר להכנה? אז רק כדי לוודא שבאמת קל לכם, יש גם סרטון הכנה! זהו, נגמרו התירוצים, לכו להכין!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות פיצוחים
-
- הכי טעימות שיש! עשירות בכל הפיצוחים הכי טובים ושילוב הטעמים פשוט חגיגה!
- עוגיות בריאות מאוד, עשירות בערכים תזונתיים גבוהים ובריאות מכל עוגייה אחרת!
- מתכון לעוגיות שמכינים ב־10 דקות ובקלות שיא ויש גם סרטון הכנה לעזר!
- עוגיות פרווה שאפשר לאכול ולהגיש גם לאחר ארוחה בשרית!
שורה תחתונה: מי אמר שטעים ובריא לא יכולים להשתלב יחד?! מתכון לעוגיות טעימות ובריאות שיחליפו כל נשנוש שיש לכם בבית!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
אז איך מכינים?
עוגיות פיצוחים ממכרות וקראנציות בטירוף
ציוד
המצרכים
- 3 כוסות שקדים מולבנים פרוסים
- 1 כוס גרעיני חמניה
- 1 כוס גרעיני דלעת
- 1/2 כוס חמוציות
- 5 כפות שומשום
- 1/2 כוס סוכר
- 2 חלבונים
אופן ההכנה
- מערבבים את החלבונים עם הסוכר.
- מערבבים את כל הפיצוחים.
- מאחדים את תוכן הקערות.
- מניחים בעזרת כף בתבנית עם נייר אפייה ואופים ב־180° במשך כ־7 דקות.
-
רק עוד דבר אחד אחרון!
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: נועם זיגדון
איזה תחליפים אפשר להשתמש במקום סוכר וביצים?
היי מאירה,
אפשר להשתמש בתחליפי סוכר טבעיים כמו סטיביה או מוצרים של חברת סוויטאנגו, ובמקום ביצים אפשר לשים זרעי פשתן. כך עושים זאת:
ביצה אחת = כף גדושה של זרעי פשתן טחונים + כף וחצי מים. לערבב ולהניח בצד ל-5 דקות.
בהצלחה 🙂
בס"ד
במקום זרעוני חמניה, מה את ממליצה לשים ?
היי ענת,
אפשר לוותר לגמרי או לשים פיצוחים אחרים שאת אוהבת.
בהצלחה 🙂