| | | |

סהרוני שמרים במלית קינמון או שוקולד

רוצים לעוף עד הירח בעונג טעמים מהמם? הכינו בקלות סהרוני שמרים במלית קינמון או שוקולד בשילוב מנצח של בצק שמרים עשיר ואוורירי, מילוי מתוק וממכר ועונג מפנק בפה
בהשראת: כרמית דהאן
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
סהרוני שמרים

רוצים לעוף עד הירח וחזרה בעונג טעמים מהמם ורך? בואו להכין בקלות את המתכון המושלם הזה של סהרוני שמרים במלית קינמון או שוקולד…

כי אין, וכנראה לא יהיה, שילוב כל כך מנצח של בצק שמרים עשיר ועסיסי, אפוי כמו שצריך וממולא בסך הכל בקינמון וקקאו ממכרים, או בממרח שוקולד מתוק וענוג לגרסה חלבית.

הסוד כאן לבצק אוורירי במיוחד הוא במעט קרם קוקוס עשיר וסמיך, אז אל תוותרו עליו, ובכלל – אל תוותרו להכין בבית בקלות סהרוני שמרים שיפנקו אתכם כל פעם שתשקוקקו לקצת מתוק בפה ושמח בלב…

ספר המתכונים של כרמית דהאן

סהרוני שמרים
צילום: כרמית דהאן

למה באמת כדאי לכם: סהרוני שמרים

  • לעוף עד הירח וחזרה עם סהרוני שמרים ממכרים
  • שילוב מנצח של בצק שמרים עשיר ואוורירי, ממולא קינמון וקקאו ממכרים, או שוקולד מתוק וענוג לגרסה חלבית

שורה תחתונה: טעים עד הירח וחזרה: סהרוני שמרים במלית קינמון או שוקולד

 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? סהרוני שמרים

סהרוני שמרים

סהרוני שמרים במלית קינמון או שוקולד

רוצים לעוף עד הירח בעונג טעמים מהמם? הכינו בקלות סהרוני שמרים במלית קינמון או שוקולד בשילוב מנצח של בצק שמרים עשיר ואוורירי, מילוי מתוק וממכר ועונג מפנק בפה
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

  • 550 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים טריים (חצי קובייה או שקית)
  • ¼ כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • 2 חלמונים
  • ½ כוס שמן
  • 1 1/4 כוס קרם קוקוס או מים או חלב ((לא לוותר על קרם קוקוס, הוא תורם מאוד לאווריריות הבצק))
  • קורט מלח
  • למלית:
  • קינמון
  • סוכר
  • קקאו
  • למלית חלבית אפשר למרוח נוטלה או שוקולד השחר
  • לסירופ סוכר:
  • ½ כוס מים חמימים
  • ½ כוס סוכר
  • מעט תמצית וניל

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר שמים את הקמח, השמרים והסוכר, מערבבים מעט ומוסיפים שמן, קרם קוקוס, חלמונים ואת תמצית הווניל. מתחילים בלישה וכשהבצק מתאחד מוסיפים מלח ולשים מספר דקות עד שהבצק אחיד וחלק.
  • מעבירים לקערה, מכסים ומתפיחים כשעתיים-שלוש עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • עד ההתפחה מכינים את המלית – מערבבים היטב ביחס ביחס של 1+1 את חומרי המלית, כך שעל כל כף קינמון, כף סוכר וכף קקאו. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, פותחים כל כדור וממלאים במלית
  • מסדרים בתבנית, מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום. מניחים לעוד חצי שעה של מנוחה כשהעוגות מכוסות בניילון נצמד. אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 עד 30 דקות עד שמזהיב.
  • מכינים מראש את סירופ הסוכר ע"י ערבוב כל החומרים, מצננים וכשמוציאים את הסהרונים מברישים עם הסירופ
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סהרוני שמרים
צילום: כרמית דהאן
סהרוני שמרים
צילום: כרמית דהאן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!  

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?