עוגיות תמרים הכי טובות (נימוחות)
עוגיות תמרים נימוחות וטעימות מבצק שונה ונוח לעבודה, ללא אבקת אפייה! עוגיות תמרים הכי טובות שמכינים בקלות!
תשכחו את את כל המתכונים שהכרתם של עוגיות מגולגלות תמרים ותכירו את המתכון המנצח של עוגיות תמרים נמסות בפה, שלא מתפוצצות באפייה ונשארות מושלמות למראה עם טעם שאי אפשר לשכוח!
מתכון שונה שמכינים בקלות ומקבלים עוגיות מגולגלות תמרים נימוחות , עוגיות תמרים הכי טובות שתטעמו וטעמתם אי־פעם! עוגיות תמרים נימוחות ומשגעות שלא תוכלו להתחיל את היום בלי לאכול מהן לצד הקפה של הבוקר!
למה באמת כדאי לכם: עוגיות תמרים נימוחות
- מתכון מושלם ושונה מכל מתכוני עוגיות תמרים נימוחות!
- עוגיות מבצק נוח לעבודה, ללא אבקת אפייה שיהיה המתכון המוביל אצלכם!
- עוגיות כל כך טעימות שלא תוכלו להפסיק לאכול מהן!
- ניתן להכין את העוגיות עם שוקולד נוטלה או שוקולד השחר!
שורה תחתונה: מכירים עוגיות תמרים שמתפרקות עם כל ביס? במתכון הזה העוגיות נשארות שלמות ויפות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגיות תמרים הכי טובות (נימוחות)
ציוד
המצרכים
- ½ קילו קמח
- 200 גרם חמאה קרה (חתוכה לקוביות קטנות - לפרווה ניתן להשתמש במחמאה)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 2 כפות סוכר
- ¼ כוס שמן (60 מיליליטר)
- ½ כוס חלב (120 מיליליטר לפרווה להוסיף חצי כוס מים)
- 1 חבילה ממרח תמרים ( 450 גרם)
- 2 כפיות קינמון
אופן ההכנה
- נניף לתוך קערה את הקמח, נוסיף סוכר וניל, 2 כפות סוכר, קוביות קטנות של חמאה קרה ונלוש במיקסר או ביד עד לקבלת בצק פירורי.
- נוסיף בהדרגה תוך כדי לישה רבע כוס שמן, חצי כוס חלב ונמשיך לישה עד לקבלת מסה אחידה.
- נחלק את הבצק ל - 4 ונעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר לשעה.
- נקמח משטח עבודה, נרדד את הבצק בעדינות מהמרכז לצדדים, לעלה דק בעובי חצי ס"מ.
- נמרח על העלה ממרח תמרים, נפזר קינמון ונגלגל לרולדה.
- נעביר בעדינות לתבנית מרופדת בנייר אפיה, וניצור חריצים לא עמוקים במרחק 2 ס"מ האחד מהשני.
- נאפה ב - 180 מעלות חום כ - 40 דקות.
- כשהרולדות יוצאות מהתנור נפזר עליהן אבקת סוכר ונחתוך עד הסוף במקום בו סומנו החריצים.
שאלות נפוצות: עוגיות תמרים נמסות בפה
לא צריך אבקת אפייה? לא צריך. |
רשום גושים זה לא אמור להיות בצק אחד אחיד ואז לחלק אותן? במיקסר זה נהיה גושים ואז ביד מאחדים אותו. |
אפשר לשים שוקולד? הוא לא מתקשה? כן שמים נוטלה או שחר, בגלל שעושים רק חריצים ולא עד הסוף אז באפיה השוקולד לא חשוף אז לא מתקשה. |
האם אפשר להחליף את המים במיץ תפוז? כן. |
אפשר שמן במקום חמאה? שמן מקשה את העוגיות , אז אם אוהבים את המרקם אפשר לשים שמן במקום. 100 גרם חמאה זה רבע כוס שמן. |
הבמה כולה שלכם:
"בצק מעולה מומלץ!"
ימה ברזילאי
"בתנור….!"
יפעת אינדיק
"מעולה כבר בקופסא לעבודה מחר!"
יפעת אינדיק
"יאמייי!"
נטלי יתים מעוז
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
נראה טוב. רק תיקון 100 גרם חמאה/ מחמאה זה רבע כוס שמן ( 67 מל)
היי ענת,
תודה רבה על התיקון 🙂
אפשר קמח תופח??
אין במתכון אבקת אפייה אז עדיף קמח רגיל.