| | | | | |

מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה

מתכון לאסאדו עם תפוחי אדמה, שמכינים בכלום זמן! ארוחה מפנקת וחגיגית!
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה

אסאדו עם תפוחי אדמה, שמכינים בסיר אחד, בדקות ספורות וכל שנשאר זה להמתין לסיום הבישול! ארוחה מובחרת וחגיגית!

חג, שבת ואפילו ביום שגרתי שרוצים להתפנק בארוחה טובה, לכל אלה מתאימה הארוחה המשגעת הזו שמכינים בקלות ובמהירות שיפתיעו אתכם!

קבלו מתכון יוצא דופן לתבשיל אסאדו עם תפוחי אדמה, שמכינים בסיר אחד ובדקות ספורות! ארוחה משגעת ומפנקת שאפשר להכין כשאין זמן או כוח לעמוד במטבח ולא תאמינו כמה שהיא טעימה!

ספר המתכונים של מורן תורג'מן

מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה
צילום: מורן תורג'מן

למה באמת כדאי לכם: אסאדו עם תפוחי אדמה

  • מתכון קל ומהיר להכנת ארוחה מלאה לכל המשפחה, שמכינים בסיר אחד!
  • אסאדו עם תפוחי אדמה – הבשר יוצא עסיס ותפוחי האדמה יוצאים רכים וכל ביס אגדה!
  • ארוחה מלאה ועשירה המכילה את הערכים התזונתיים שכדאי לצרוך!
  • מתכון לארוחה חגיגית ומפנקת שמומלץ להכין גם בחגים ובסופי השבוע!

שורה תחתונה: אם מתחשק לכם מקסימום פינוק ומינימום עבודה, תכינו תבשיל אסאדו עם תפוחי אדמה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה

מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה

מתכון לאסאדו עם תפוחי אדמה, שמכינים בכלום זמן! ארוחה מפנקת וחגיגית!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

סיר רחב

המצרכים

  • 1 קילו בשר אסאדו טרי
  • 10-12 בצלי שאלוט (קלופים)
  • 5 תפוחי אדמה

תבלינים:

  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כף מרק בצל
  • 1 כפית מלאה כורכום
  • 1 כפית שטוחה
  • פפריקה מעושנת (לפי הטעם)
  • כוסברה (לעיטור)

אופן ההכנה

  • לחתוך את הבשר לחתיכות בגודל שרוצים
  • לצרוב עם מעט שמן זית במחבת משני הצדדים ולהניח בצד.
  • בסיר רחב נטגן במעט שמן את בצלי השאלוט (שלמים וקלופים).
  • נוסיף תפוחי אדמה חתוכים ולטגן על אש נמוכה כמה דקות.
  • להוסיף את הבשר ואת התבלינים (את המרק עוף לערבב בכוס עם מים רותחים), ולהוסיף מים מהברז ולהביא לרתיחה.
  • לבשל שלוש שעות לערך ולפזר מעל כוסברה בסוף הבישול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון אסאדו 

מה אפשר במקום בצלי שאלוט?
בצל רגיל.
גם מספר 8 מתאים?
כן.
סליחה על הבורות, ללא סיר לחץ?
אכן, את צורבת לפני במחבת ואז מבשלת 3 שעות.
אפשר בחצי שעה אחרונה לשים את התפוחי אדמה?
אבל זה כל הקטע בתבשיל הזה. מטגנים מעט את התפוחי אדמה ואז מבשלים 3 שעות והם לא מתפרקים, יוצאים מושלמים.
בכללי מה המרקם של האסדו אחרי בישול?
רך מאוד, יש לו גם שומן.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה
צילום: אפרת מצליח

"תודה על מתכון מושלם
שמתי פפריקה מתוקה במקום מעושנת ובצלים קטנים במקום שאלוט!"
אפרת מצליח

מתכון אסאדו עם תפוחי אדמה
צילום: ורד שאולוב

"תודה רבה על המתכון יצא טעים מאוד!"
ורד שאולוב

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?