משולשי עוגיות דבש אגוזים וקינמון
משולשי עוגיות דבש אגוזים וקינמון קריספיות וייחודיות לראש השנה! עוגיות פשוטות שמשדרגות כל משקה חם שמגישים לאחר ארוחת החג!
לא כולם אוהבים קינוחים מלאי קרם או קינוחים מתוקים מדי, וגם את האורחים האלה צריך להביא בחשבון בארוחת החג. אז קבלו מתכון ייחודי לעוגיות דבש עם אגוזים וקינמון עם טעם מטריף, שכיף לנשנש לצד כל משקה חם לאחר ארוחת החג.
מתכון שמכינים בשיא הקלות ותקבלו צלחת עשירה ומרשימה של עוגיות בצורת משולש שכל ביס מהן חוויה וחגיגה אמיתית! עוגיות פרווה שאפשר להגיש בכל מועד, אבל ברוח החג עוגיות דבש הכי מתאימות לראש השנה. תסכימו?
למה באמת כדאי לכם: משולשי עוגיות דבש
- עוגיות פשוטות שיככבו על שולחן הקינוחים וישאירו עשן לכל עוגת קרם!
- כל כך קלות להכנה שלא תפסיקו להכין אותן לאורך כל השנה!
- עוגיות פרווה מושלמות להגשה לאחר ארוחה בשרית!
- כל כך טעימות שלא תוכלו להפסיק לאכול אותן!
שורה תחתונה: פשוט, חגיגי, קל להכנה וממש־ממש טעים! צריך יותר מזה לחג?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
המצרכים
להכנת הבצק:
- 500 גרם קמח
- 1 כוס שמן
- 1 כף קינמון
- 5 ביצים
- ½ כוס דבש
- 1 כוס סוכר
- 1 כף סודה לשתיה לערבב עם כף חומץ (להשאיר ל-20 שניות שיתסוס)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 כוסות אגוזי מלך (קצוצים)
להברשה וציפוי:
- 1 ביצה (לטרוף עם כפית מים )
- סוכר עם קינמון (לפזר לפי העין)
- אגוזים קצוצים (לפזר לפי העין)
אופן ההכנה
- נלוש את כל המרכיבים ביחד לבצק. מקבלים בצק דביק מאוד וטיפה נוזלי.
- לוקחים 2 תבניות תנור ושמים נייר אפיה על כל תבנית, ומרססים בשמן.
- שמים בשתי התבניות את התערובת באופן שווה ומיישרים.
- טורפים ביצה עם כפית מים ומברישים בעדינות מעל הבצק.
- מערבבים סוכר עם קינמון ומפזרים מעל, ואז מפזרים אגוזים קצוצים.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כל תבנית בנפרד למשך 15-20 דקות. לא לייבש.
- מקררים את העוגה מעט. כשהיא פושרת חותכים למשולשים. לא לחתוך שהעוגה חמה היא תתפרק.
הבמה כולה שלכם:
משולשי עוגיות דבש
"תודה על המתכון, הכנתי ויצא פצצה!"
שירן סאסון
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
איזה כיף! החג הכי מתוק של השנה תכף כאן – הכנות כבר התחלתם?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגת תפוחים וקינמון משגעת
- מאפה בצק עלים דג לראש השנה
- עוגיות שושנים לחג נמסות בפה
- עוגת דבש הכי קלה
- עוגת תפוחים בחושה הפוכה
- סלט סלק אדום נדיר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לחג ראש השנה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
נראה מעולה אני ינסה אותו
שמחים שאהבת יעל! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר הבנות בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
המתכון אינו ברור. לא ברור מה מערבבים בהתחלה כדי ליצור את הבצק. לא ברור איזה סוג של סוכר וכמה סוכר מערבבים בסוף עם הקינמון. אשמח אם תתקנו כדי שנוכל להכין.
היי שרית, את הבצק יוצרים מערבוב כל המצרכים שמצויינים תחת צמד המילים "להכנת הבצק". מקווים שיותר ברור עכשיו, בהצלחה ובתיאבון!