| | | |

עוגת עקיצת הדבורה לעצלנים

עוגה לראש השנה? רולדה עקיצת הדבורה לעצלנים תעשה לכם שנה טובה בקלי קלות - קלאסיקה משובחת של עוגת עוקץ הדבורה מהממת וסופר חגיגית שתיתן לכם ביס חלומי ונמס בפה!
ציון 4.14 על ידי 15 דירוגים
עקיצת הדבורה רולדה

יש לא מעט שנמנעים להכין רולדת עקיצת הדבורה או עוגת עקיצת הדבורה, כי הם חושבים בטעות שמדובר בהכנה מורכבת ומסובכת.

אז… לכבוד ראש השנה אנו מעניקים לכם מתנה מיוחדת במינה – מתכון הכי מושלם וקל של עוגת עקיצת הדבורה לעצלנים – רולדה מהממת וסופר חגיגית שתעשה לכם שנה טובה בקלי קלות!

קרם וניל קטיפתי ומענג, ציפוי מלא ארומה של קפה מתוק ואגוזים או שקדים עשירים בקראנצ'יות מבורכת. כשכל הטוב הזה מגולגל לרולדה רכה של בצק משובח ורך – יש לכם את ה-עוגה לראש השנה – חגיגית, מרשימה והכי חשוב טעימה

edium" link="https://metukimil.co.il/tag/נועם-זיגדון icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של נועם זיגדון[/button]

עקיצת הדבורה לעצלנים
צילום: נועם זיגדון

למה באמת כדאי לכם: עוגת עקיצת הדבורה לעצלנים

 

  • עוגת עוקץ הדבורה – ה-עוגה שלכם לראש השנה – חגיגית, מרשימה וטעימה-טעימה
  • שילוב מושלם של קרם וניל קטיפתי, ציפוי קפה מלא ארומה מתקתקה ואגוזים עשירים בקראנצ'יות ממכרת

שורה תחתונה: חשבתם שקשה להכין עוגת עוקץ הדבורה – תחשבו שוב!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת עקיצת הדבורה לעצלנים – סרטון מושקע ומפורט

עקיצת הדבורה רולדה

עוגת עקיצת הדבורה לעצלנים

עוגה לראש השנה? רולדה עקיצת הדבורה לעצלנים תעשה לכם שנה טובה בקלי קלות - קלאסיקה משובחת של עוגת עוקץ הדבורה מהממת וסופר חגיגית שתיתן לכם ביס חלומי ונמס בפה!
ציון 4.14 על ידי 15 דירוגים
לדרג

המצרכים

לרולדה:

  • 6 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות מים
  • 1 כוס סוכר ( לפי כוס מדידה חד פעמית קרה)
  • ½ שקית אבקת אפיה
  • 4 כפות שטוחות קמח
  • 2 כפות שטוחות קורנפלור

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • ½ כוס חלב
  • 1 חפיסת פודינג וניל
  • 2 כפות גדושות גבינה
  • ½ גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות סוכר

לציפוי:

  • 50 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף נס קפה
  • 3 כפות חלב
  • 100 גרם אגוזים או שקדים

אופן ההכנה

  • להקציף את החלבונים ולהוסיף כוס סוכר, בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם השמן ולהוסיף את הקמח, הקורנפלור והאבקת אפיה
  • לשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ולאפות בתנור על 160 מעלות עד שמשחים. לגלגל את העוגה עם הנייר אפייה ולקרר.
  • להכנת הקרם – להקציף את כל החומרים
  • להכנת הציפוי – להמיס את החמאה, להוסיף את יתר החומרים ואח"כ לפזר אגוזים או שקדים
  • לאחר קירור הרולדה, לפתוח אותה, למרוח את הקצפת, לגלגל לרולדה ולשפוך מעל את הציפוי .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם: 

עקיצת הדבורה לעצלנים
צילום: רחל אדיב כבביה

"תודה רבה, יצא מושלם!!"

רחל אדיב כבביה

עקיצת הדבורה לעצלנים
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

איזה כיף! החג הכי מתוק של השנה מתקרב – הכנות כבר התחלתם?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: נועם זיגדון

מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון

Similar Posts

2 Comments

  1. ללא ספק אחת העוגות המגעילות והדוחות שראיתי בחיים.
    מזה התולעים המגעילים שזוחלים מעל העוגה.

    1. היי אריק,
      אלה שקדים פרוסים מולבנים.
      אתה מוזמן לחפש עוגות נוספות באתר שלנו, יש לנו מבחר עצום ואנחנו בטוחים שתוכל למצוא משהו שיעשה לך סופ"ש מתוק ומושלם 🙂
      שנה טובה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?