|

עוגת גלידה שוקולד קיט קט ללא אפייה –
מתכון אש לעוגת גלידה שוקולד קיט קט ללא שום אפייה ובקלי קלות!
סרטון ההכנה המלא נמצא בסוף המתכון. קרדיט ל Treat Factory.
עוגת קיטקאט ללא אפייה

מצרכים :
800 גרם שוקולד חלב

רוטב פאדג׳ שוקולד (מתכון כאן)
7 חבילות קיט קט
450 גרם גלידת וניל
עוגיות וופל בלגי פריכות לגלידה (כמו בסרטון)

**לחצו על הכפתור למטה כדי לעבור לאופן ההכנה

 
אופן הכנה:
1. ממיסים את שוקולד החלב בשיטת בן-מארי או במיקרוגל .
2. יוצקים מעט מתערובת השוקולד הלבן המומס בתוך תבנית ומכניסים למקפיא כמה דקות כדי לתת לה להתקרר.
3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים לתוכה מחצית מכמות רוטב הפאדג׳ שוקולד, ואחריו מחצית מכמות חבילות שוקולד הקיט קט.
4. מוסיפים מחצית מגלידת הוניל ויוצקים על גבי הגלידה מעט מתערובת שוקולד החלב המומס.
5. מניחים את הוופל על גבי השוקולד.
6. מוסיפים את חבילות שוקולד הקיט קט שנותרו, רוטב הפאדג׳ שוקולד, גלידה ולבסוף מסיימים עם מה שנשאר מתערובת השוקולד הלבן המומס.
7. מקפיאים למשך 3 שעות או במשך כל הלילדה ומגישים.
8. בתיאבון.

הנה סרטון מלא לאופן הכנה לעוגת גלידה שוקולד קיט קט ללא אפייה צעד אחר צעד:

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *