|

מתכון לקציצות מטוגנות מעוף עסיסי

מתכון לקציצות מטוגנות שנראות בול כמו פלאפל, עשויות עוף עסיסי במרקם רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ. נהדרות קרות, מעולות חמות, מושלמות להקפאה ולחימום, ונהדרות כמנה עיקרית לילדים!
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
קציצות מטוגנות

ברור לנו שאכלתם קציצה או שתיים בחיים, פעם ברוטב, פעם מטוגנת ונוטפת, פעם אפויה ורכה… אבל נראה כי קציצות מטוגנות שנראות בול כמו פלאפל עוד לא יצא לכם לטעום, וחבל!

כי הן מהממות ביופיין, ילדים יעופו עליהן, כי הן נראות בדיוק כמו כדורי פלאפל, אבל הן עשויות מבשר עוף טחון עסיסי, במרקם מופלא – רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ, שלל עשבי תיבול שמקפיצים את הטעם ותיבול מוווושלם!

הקציצות טעימות ביותר כשהן קרות, מעולות כשהן חמות, מושלמות להקפאה ולחימום במיקרו או בתנור בכל פעם שמתחשק, ויבואו נפלא כמנה עיקרית ולכל תוספת שתשדכו להן

ספר המתכונים של צביה אורן

קציצות מטוגנות
צילום: צביה אורן

למה באמת כדאי לכם: קציצות מטוגנות

  • אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא, ולשלוף בכל פעם שמתחשק
  • עשויות מבשר עוף טחון עסיסי ורך, במרקם מופלא – רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ
  • שלל עשבי תיבול שמקפיצים את הטעם ותיבול מוווושלם!

שורה תחתונה: מהממות ביופיין, ונראות בדיוק כמו… כדורי פלאפל

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? קציצות מטוגנות

קציצות מטוגנות

מתכון לקציצות מטוגנות מעוף עסיסי

מתכון לקציצות מטוגנות שנראות בול כמו פלאפל, עשויות עוף עסיסי במרקם רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ. נהדרות קרות, מעולות חמות, מושלמות להקפאה ולחימום, ונהדרות כמנה עיקרית לילדים!
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • קילו וחצי בשר עוף טחון (חצי עוף וחצי הודו)
  • 1 בצל מקולף
  • 2 שיני שום מקולפים
  • 1 תפוח אדמה מקולף
  • 1 ביצה
  • 1/3 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 קישוא מגורד על פומפייה גסה
  • 1 גזר מקולף מגורד על פומפייה גסה
  • 1/3 כוס פירורי לחם כוסמין
  • כף שטוחה פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • כפית אבקת מרק איכותית
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • טוחנים במטחנת בשר את העוף, הבצל, השום ותפוחי האדמה ומניחים בקערה.
  • מוסיפים את הביצה, פטרוזיליה, קישוא, גזר, פירורי לחם, פפריקה, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מערבבים עם הידיים עד לבלילה יציבה וכדי שהקציצות לא תהיינה רטובות. אם הן קצת רטובות ולחות להוסיף 2-3 כפות פירורי לחם,
  • יוצרים קציצות עגולות כמו כדורי פלאפל, מכינים סיר קטן עם רשת ושמן עמוק.
  • ומטגנים מכל הצדדים כמה דקות. מניחים על נייר סופג ומעבירים לקופסא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קציצות מטוגנות
צילום: צביה אורן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: צביה אורן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?