ילדים יזללו: מתכון לקציצות מטוגנות מעוף עסיסי (נראות בול כדורי פלאפל!)
קבלו מתכון לקציצות מטוגנות שילדים יעופו עליהן – נראות בול כמו פלאפל, אבל עשויות מעוף עסיסי במרקם מופלא – רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ ועשבי תיבול שמקפיצים את הטעם! נהדרות קרות, מעולות חמות, מושלמות להקפאה ולחימום בכל פעם שמתחשק, ויבואו נפלא כמנה עיקרית או לכל תוספת שתשדכו להן
מתכון לקציצות מטוגנות מעוף עסיסי

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/צביה-אורן icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של צביה אורן [/button]

[adinserter block="2"]
למה באמת כדאי לכם: קציצות מטוגנות
- אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא, ולשלוף בכל פעם שמתחשק
- עשויות מבשר עוף טחון עסיסי ורך, במרקם מופלא – רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ
- שלל עשבי תיבול שמקפיצים את הטעם ותיבול מוווושלם!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קציצות מטוגנות

מתכון לקציצות מטוגנות מעוף עסיסי
המצרכים
- קילו וחצי בשר עוף טחון (חצי עוף וחצי הודו)
- 1 בצל מקולף
- 2 שיני שום מקולפים
- 1 תפוח אדמה מקולף
- 1 ביצה
- 1/3 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 קישוא מגורד על פומפייה גסה
- 1 גזר מקולף מגורד על פומפייה גסה
- 1/3 כוס פירורי לחם כוסמין
- כף שטוחה פפריקה אדומה מתוקה
- 1 כפית מלח
- כפית אבקת מרק איכותית
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- טוחנים במטחנת בשר את העוף, הבצל, השום ותפוחי האדמה ומניחים בקערה.
- מוסיפים את הביצה, פטרוזיליה, קישוא, גזר, פירורי לחם, פפריקה, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מערבבים עם הידיים עד לבלילה יציבה וכדי שהקציצות לא תהיינה רטובות. אם הן קצת רטובות ולחות להוסיף 2-3 כפות פירורי לחם,
- יוצרים קציצות עגולות כמו כדורי פלאפל, מכינים סיר קטן עם רשת ושמן עמוק.
- ומטגנים מכל הצדדים כמה דקות. מניחים על נייר סופג ומעבירים לקופסא.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מחפשים עוד רעיונות? עשרות ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!