טוחנים במטחנת בשר את העוף, הבצל, השום ותפוחי האדמה ומניחים בקערה.
מוסיפים את הביצה, פטרוזיליה, קישוא, גזר, פירורי לחם, פפריקה, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. מערבבים עם הידיים עד לבלילה יציבה וכדי שהקציצות לא תהיינה רטובות. אם הן קצת רטובות ולחות להוסיף 2-3 כפות פירורי לחם,
יוצרים קציצות עגולות כמו כדורי פלאפל, מכינים סיר קטן עם רשת ושמן עמוק.
ומטגנים מכל הצדדים כמה דקות. מניחים על נייר סופג ומעבירים לקופסא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.