1ביצה(לגרסה טבעונית אפשר במקום 2-3 כפות רסק תפוחים)
½כוס שמן קוקוס מומס
¼כוס מייפל טהור
⅓כוס טחינה גולמית(אפשר במקום חמאת בוטנים/שקדיה)
¼כוס מים רותחים
אופן ההכנה
לאחד את שתי התערובות, ללוש בידיים רטובות עד לקבלת בצק אחיד. לרפד תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ולשטח בעזרת ידיים רטובות שכבה אחידה על התבנית.
לאפות על חום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שהקצוות משחימים יפה. להמתין לקירור מלא, ליישר את הקצוות ולחתוך לריבועים. לשמור בקופסא אטומה למשך שבוע.
הערות וטיפים
אם תהיתם מה היתרון של סוכר קוקוס, אז חשוב לדעת שהוא עדיין סוכר, אבל הוא האופציה הטובה ביותר מבין שאר הסוכרים. הוא פחות מעובד, מכיל מעט סיבים תזונתיים וערכו הגליקמי נמוך יחסית
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.