| | |

קרקרים בריאים עם שיבולת שועל

קרקרים בריאים בשילוב טעמים עם שיבולת שועל, שומשום, והמון גרעינים. נשנוש משגע שאי אפשר לא להתמכר אליו!
בהשראת: אוה לוי
ציון 4.47 על ידי 32 דירוגים
קרקרים בריאים

במקום לקנות כל הזמן קרקרים תעשייתיים בלי לדעת מה הולך בפנים, מכינים בגרסה ביתית הרבה יותר מפנקת, פריכה, וטעימה, ובטח יותר בריאה!

קבלו מתכון לקרקר‎ים בריאים וטעימים בטירוף בשילוב טעמים עם שיבולת שועל, שומשום, והמון גרעינים שאי אפשר להפסיק לזלול.

נשנוש משגע עם טעם ופריכות שכמוהן עוד לא ראיתם. אחרי שתמצאו את עצמכם מנשנשים כל שבת בלי הפסקה עם גבינה עשירה, תבינו על מה באמת מדובר!

מתכון באדיבות: אוה לוי

ספר המתכונים של אוה לוי

קרקרים בריאים
צילום: שרה יוסף: "קרקרים דקים דקים מלוחים עם שיבולת שועל. פשוט ממכרים!"

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קרקרים בריאים

קרקרים בריאים עם שיבולת שועל

קרקרים בריאים בשילוב טעמים עם שיבולת שועל, שומשום, והמון גרעינים. נשנוש משגע שאי אפשר לא להתמכר אליו!
ציון 4.47 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: אוה לוי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • ¾ כוס קמח
  • 1 כוס קוואקר (שיבולת שועל)
  • ½ כוס שומשום (אפשר לשים 1/4 קצח ו-1/4 שומשום)
  • ½ כוס גרעיני חמניה
  • ½ כוס גרעיני דלעת
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • ½ ליטר מים מהברז (2 כוסות מים)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד שמתקבלת בלילה נוזלית, וזה בסדר.
  • מחממים תנור ח-160 מעלות מראש.
  • לוקחים 2 תבניות של התנור ומניחים נייר אפיה ושופכים את הבלילה ל-2 התבניות באחידות, יוצאת שכבה דקה
  • אופים בערך 20 דקות ואז לוקחים גלגלת של פיצה או סכין ומסמנים ריבועים קטנים או משולשים מה שבא לכם. לאחר מכן ממשיכים לאפות עד לקבלת צבע חום, בערך 50 דקות.
  • להוציא מהתנור לעבור על החיתוכים לתת להתקרר רבע שעה. לאחר מכן להכניס לתנור שוב ל-5 דקות כך הם נשארים קראנצ'יים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
קרקרים בריאים
צילום: שרה יוסף: "קרקרים דקים טעימים ובריאים ממכרים"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון קרקרים זה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף חטיפים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קרק‎רים – אוה לוי
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @sarayosef.net_ | ובדף שלה: שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

Similar Posts

28 Comments

  1. מתכון מומלץ מאד. הקרקרים יוצאים נפלא קרנצ׳ים וטעימים מאד הכנתי כבר פעמיים ויש ביקושים להם
    תודה רבה 🙏

  2. 5 stars
    יצא בדיוק כמו שרציתי.. קריספי וטעים ברמות. שותף עם חברות שאין להן מושג באפיה בגלל קלות ופשטות המתכון הזה. תודה

  3. 5 stars
    תודה אוה יקרה,,,כפי שהבטחת הקרקרים טעימים, פריטים והכי הכי קל להכנה. לפינוק של שבת.
    הבעיה היחידה, איך משתפים ב WhatsApp על מנת שגם אהוביי יכינו ויתפנקו?

    1. היי רבקה,
      שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
      כל מה שאת צריכה לעשות כדי לשתף את המתכון בוואטסאפ זה לסמן את הלינק של העמוד בדפדפן, להעתיק אותו ולהדביק בהודעה עצמה שאת שולחת.
      מקווים שהצלחנו לעזור!

    1. היי מור, לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתמשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות המים בהשוואה לקמח חיטה. מומלץ גם בד"כ לשלב בין שני הקמחים לקבלת תוצאה שהיא לא יבשה מדי..בהצלחה!

    1. היי אביבה, לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתמשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות המים בהשוואה לקמח חיטה. מומלץ גם בד"כ לשלב בין שני הקמחים לקבלת תוצאה שהיא לא יבשה מדי..בהצלחה!

  4. 5 stars
    אני הוספתי גם זרעי פישתן וציה יצא מעולה. תודה על המתכון
    (צריך עוד איזה כפית מלח)

      1. היי מלכה, לא יצא לנו לנסות גרסא ללא גלוטן, את מוזמנת לנסות עם קורנפלור ולספר איך יצא! בהצלחה!

    1. היי קלי, לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אם רוצים להמיר מתכון לשימוש בקמח כוסמין משתמשים באותה כמות קמח כוסמין ומפחיתים ב- 25% את כמות המים בהשוואה לקמח חיטה. מומלץ גם בד"כ לשלב בין שני הקמחים לקבלת תוצאה שהיא לא יבשה מדי..בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?