מערבבים את כל המרכיבים ביחד עד שמתקבלת בלילה נוזלית, וזה בסדר.
מחממים תנור ח-160 מעלות מראש.
לוקחים 2 תבניות של התנור ומניחים נייר אפיה ושופכים את הבלילה ל-2 התבניות באחידות, יוצאת שכבה דקה
אופים בערך 20 דקות ואז לוקחים גלגלת של פיצה או סכין ומסמנים ריבועים קטנים או משולשים מה שבא לכם. לאחר מכן ממשיכים לאפות עד לקבלת צבע חום, בערך 50 דקות.
להוציא מהתנור לעבור על החיתוכים לתת להתקרר רבע שעה. לאחר מכן להכניס לתנור שוב ל-5 דקות כך הם נשארים קראנצ'יים.