| | | | | | | | |

חטיף שקדים ופיסטוקים מצופה שוקולד

חטיף שקדים נדיר בקראנצ'יות מופלאה שפע של שקדים ופיסטוקים המצופים בשוקולד עשיר במיוחד
בהשראת: בטי דרעי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
חטיף שקדים מתכון

אין סיכוי שמוותרים על חטיף שקדים נדיר כזה, במיוחד כשבכל הטוב הזה טמונים להם בקראנצ'יות מופלאה שפע של שקדים ופיסטוקים המצופים בשוקולד עשיר במיוחד

אין פתיח מבורך יותר לבוקר מחטיף שקדים בריא ומפנק שמכינים ללא קמח וללא תוספת סוכר, ובמקביל הטעם יהיה לא פחות ממושלם – ובטח אם תלוו את הפינוק הנהדר והבריא הזה עם כוס משקה מהביל וחם

אז למה אתם מחכים? רוצו למטבח ותתחילו להכין!

ספר המתכונים של בטי דרעי

חטיף שקדים מתכון
צילום: בטי דרעי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חטיף שקדים מתכון

חטיף שקדים ופיסטוקים מצופה שוקולד

חטיף שקדים נדיר בקראנצ'יות מופלאה שפע של שקדים ופיסטוקים המצופים בשוקולד עשיר במיוחד
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: בטי דרעי

המצרכים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • ½ כוס פיסטוק טחון
  • 3-4 כפות מייפל טבעי
  • 2-3 כפות ממרח בוטנים טבעיים
  • 1 חופן שקדים (פרוסים)
  • ½ חבילה שוקולד מריר ללא סוכר קצוצה (50 גרם)
  • ½ חבילה השוקולד + כף שמן (50 גרם)
  • פיסטוק טחון (לפיזור)

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים 2 כוסות קמח שקדים, חצי כוס פיסטוק טחון, 3-4 כפות מייפל טבעי, 2-3 כפות ממרח בוטנים טבעיים, חופן שק פרוסים, חצי חבילת שוקולד מריר ללא סוכר קצוצה, יוצרים מלבנים ומכניסים למקפיא כחצי שעה.
  • ממיסים את חצי חבילת השוקולד הנותרת עם כף שמן במיקרו, מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  • טובלים את המלבנים אחד בשוקולד, מניחים בקופסא ע"ג נייר אפיה ומפזרים מעל פיסטוק טחון.
  • מכניסים לעוד חצי שעה למקפיא להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חטיף שקדים מתכון
צילום: בטי דרעי
חטיף שקדים מתכון
צילום: בטי דרעי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

לפני שאתם מתנפלים על חטיף שקדים זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

 

מקור: חטיף שקדים מתכון מאת: בטי דרעי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?