Go Back
עוף עם פתיתים

עוף עם פתיתים בסיר אחד קל

הכנה פשוטה, בישול קצר ואפייה קלה וקיבלתם מנה מנצחת של עוף עם פתיתים  בסיר אחד עם פתיתים רכים, נתחי עוף עסיסיים, תיבול משובח וצבעוניות יפהפייה. ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה!
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: אורטל מושיקה

המצרכים

  • 5-6 חלקי עוף (איזה שאוהבים)
  • 2 כוסות פתיתים
  • 2 בצלים גדולים
  • 2-3 שיני שום שלמות
  • 2.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית מרק עוף רכיבים טבעיים
  • טיפה בהרט (לא חובה)

למרינדה:

  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית תבלין פילדלפיה
  • פלפל
  • מלח
  • טיפה פפריקה אדומה

אופן ההכנה

  • נשרה את העוף במרינדה כחצי שעה. נתחיל בטיגון הבצל עד להזהבה, נוסיף פתיתים ואת השום, נתבל ונמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • נוסיף מעל את העוף המושרה, נוסיף מים חמים ונבשל עד שהפתיתים מוכנים, נכניס לתנור לגריל לאפייה קצרה עד שהעוף משחים

הערות וטיפים

  • שימו לב, אל תדאגו מאפיית הפתיתים. הם לא מתייבשים. כל המיצים של העוף יורדים למטה ומשאירים אותם רכים וטעימים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.