הכנה פשוטה, בישול קצר ואפייה קלה וקיבלתם מנה מנצחת של עוף עם פתיתים בסיר אחד עם פתיתים רכים, נתחי עוף עסיסיים, תיבול משובח וצבעוניות יפהפייה. ארוחת צהריים מושלמת לכל המשפחה!
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: אורטל מושיקה
המצרכים
5-6חלקי עוף(איזה שאוהבים)
2כוסות פתיתים
2בצלים גדולים
2-3שיני שום שלמות
2.5כוסות מים רותחים
1כפית מלח
½כפית פלפל שחור
1כפית פפריקה אדומה
½כפית כורכום
1כפית מרק עוף רכיבים טבעיים
טיפה בהרט (לא חובה)
למרינדה:
2כפות רוטב צ'ילי מתוק
1כפית תבלין פילדלפיה
פלפל
מלח
טיפה פפריקה אדומה
אופן ההכנה
נשרה את העוף במרינדה כחצי שעה. נתחיל בטיגון הבצל עד להזהבה, נוסיף פתיתים ואת השום, נתבל ונמשיך לטגן עוד כמה דקות.
נוסיף מעל את העוף המושרה, נוסיף מים חמים ונבשל עד שהפתיתים מוכנים, נכניס לתנור לגריל לאפייה קצרה עד שהעוף משחים
הערות וטיפים
שימו לב, אל תדאגו מאפיית הפתיתים. הם לא מתייבשים. כל המיצים של העוף יורדים למטה ומשאירים אותם רכים וטעימים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.