| | |

פסטה בסיר אחד מוקרמת עם פטריות

מנה מדהימה ומרשימה במיוחד שתמיד תפתיע אתכם במגוון הטעמים הרחב בכל ביס מחדש!
בהשראת: סטלה פסטרנק
ציון 4.47 על ידי 15 דירוגים
מתכון לפסטה מוקרמת

פסטה בסיר אחד, מתכון לפסטה מוקרמת משגעת שכל ביס הוא חוויה עילאית!

אוהבים פ‎סטה? גם אנחנו! ופסטה מוקרמת עם פטריות זו בכלל מנה שגורמת לנו להתעלף מרוב שהיא טעימה כי אין על פסטה מוקרמת , מפנקת ועשירה בגבינה ובפטריות!

קבלו מתכון קל ביותר של פסטה בסיר אחד, עשירה בפטריות, בירק ובגבינה מומסת. מתכון משגע שגם מי שלא אוהב מאוד פסטה, יתאהב מחדש! מנה מדהימה ומרשימה במיוחד שתמיד תפתיע אתכם במגוון הטעמים הרחב בכל ביס מחדש. אין סיכוי שמוותרים!

 

ספר המתכונים של סטלה פסטרנק

 

פסטה מוקרמת
צילום: סטלה פסטרנק

למה באמת כדאי לכם: פסטה בסיר אחד

  • ארוחה מלאה ועשירה שמכינים בסיר אחד ובכלום מאמץ!
  • מתכון קל ביותר, שלא דורש הכנות מקדימות!
  • מתכון לארוחה משגעת עם שלל טעמים המשתלבים בדיוק רב!
  • מתכון מהיר הכנה שאפשר להכין גם כשאין זמן!

 

שורה תחתונה:  מי יכול לומר לא לפסטה מוקרמת? ועוד מתכון כזה קל, שלא נשארו תירוצים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מתכון לפסטה מוקרמת

פסטה בסיר אחד מוקרמת עם פטריות

מנה מדהימה ומרשימה במיוחד שתמיד תפתיע אתכם במגוון הטעמים הרחב בכל ביס מחדש!
ציון 4.47 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: סטלה פסטרנק

ציוד

סיר רחב

המצרכים

  • 1 חבילה פסטה (500 גרם - איזה סוג שאוהבים)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • 1 קופסת שימורי פטריות (400 גרם)
  • 4 שיני שום (כתושות)
  • 2 חבילות שמנת לבישול (500 מ"ל )
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • ½ כפית אורגנו (טחון)
  • 1 כפית כוסברה (טחונה)
  • 1 כפית אבקת שום
  • גבינה מגורדת (150 גרם - איזה סוג שאוהבים)
  • 2 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

  • בסיר רחב נטגן בצל עד להזהבה.
  • נוסיף את השום והפטריות עד להשחמה. נוסיף את השמנת לבישול, תבלינים, פסטה ו-100 גרם גבינה.
  • נערבב לאיחוד. נשים על אש נמוכה ונוסיף 2 כוסות מים חמים. נכסה ונבשל 15 דקות. מדי פעם מערבבים.
  • ב-5 דקות האחרונות נוסיף את יתרת הגבינה ונערבב לאיחוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: פסטה בסיר אחד

לא מבשלים את הפסטה לפני?
לא.

 


הבמה כולה שלכם:
פסטה מוקרמת עם פטריות
צילום: שלומית נסלרוד

"יצא מעולה!! תודה!"
שלומית נסלרוד

מתכון לפסטה מוקרמת
צילום: סטלה פסטרנק
פסטה מוקרמת
צילום: סטלה פסטרנק

רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

2 Comments

  1. לפי המתכון זה חצי שעה עבודה אז למה להטעות ולכתוב רבע שעה . זמן הבישול 20 דקות בתוספת טיגון בצל ופטריות שלא לדבר על החיתוך . למה להטעות

    1. היי רונית, ברגע שהמצרכים מוכנים הזמו שהמתכון צורך הינו בהחלט כ-15 דקות, בעצם הכל למחבת, וב5 דקות אחרונות להוסיף גבינה. תודה ובהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?