| |

פריטטה מעלפת במחבת אחת ו…זהו!

קבלו את כוכבת הערב  - פריטטה מהבילה, משביעה וטעימה בטירוף. 4 ביצים, 3 תפוחי אדמה ומחבת אחת
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.27 על ידי 19 דירוגים
מתכון פריטטה לארוחת ערב קלה ובריאה

ערב. עייפים, רעבים, אבל אין כוח להשקיע בארוחה גדולה? קבלו פתרון טעים וקליל!

פריטטה מהבילה ומשביעה במחבת אחת. מעולה ליד סלט רענן או פרוסת לחם טרייה, אבל כוכבת הערב החמודה הזאת, מושלמת גם לבוקר ולגמרי מסוגלת להשביע אתכם גם בסולו…, כוכבת או לא?

ספר המתכונים של אילנה לוי

מתכון פריטטה לארוחת ערב קלה ובריאה
צילום: אילנה לוי


למה באמת כדאי לכם: פריטטה לארוחת ערב

  • ארוחה קלה ומזינה מחומרים שיש בכל בית
  • כי כל הקסם הזה מתבשל במחבת אחת ב-ל-ב-ד!
  • כי זה פתרון מושלם לערב טעים מול הטלוויזיה, וגם לבוקר, וגם לשבת…

שורה תחתונה: כי למה להסתפק בחביתה רגילה, שאפשר לקבל אחת משודרגת ועשירה?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

אז…מוכנים לקבל את הערב בארוחה טעימה? 

מתכון פריטטה לארוחת ערב קלה ובריאה

פריטטה מעלפת במחבת אחת ו…זהו!

קבלו את כוכבת הערב  - פריטטה מהבילה, משביעה וטעימה בטירוף. 4 ביצים, 3 תפוחי אדמה ומחבת אחת
ציון 4.27 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • 3 תפוחי אדמה (קלופים ומגוררים)
  • 4 ביצים (טרופות)
  • 1 בצל (מגורר)
  • 1 קופסה פטריות חתוכות (כ-250 גרם)
  • מעט פטרוזיליה
  • מעט שמן לטיגון
  • מלח
  • פלפל שחור (גרוס)

אופן ההכנה

  • לגרד בפומפייה 3 תפוחי אדמה, להניח לחצי שעה במסננת ולהוסיף רבע כפית מלח להגרת הנוזלים
  • במחבת טפלון לטגן בצל קצוץ במעט שמן עד הזהבה, לסחוט את תפוחי האדמה, להוסיף לבצל ולהמשיך לטגן ולערבב מידי פעם עד שמתקבל צבע חום יפה בערך 10 דקות
  • להוסיף עוד 2 כפות שמן למחבת וקופסת פטריות חתוכות ושטופות. להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולשפוך מעל 4 ביצים טרופות עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס
  • לערבב מעט, להנמיך להבה, לכסות את המחבת ולבשל כרבע שעה. להניח את המחבת על מטלית ספוגה במים, לכסות עם צלחת שטוחה ולהפוך. זהירות, זה חם! להחליק את הפריטטה בחזרה לתוך המחבת כדי שהצד השני ימשיך להיטגן והפעם ללא מכסה לעוד 10-15 דקות
  • אפשר להכניס את המחבת לתנור להמשך אפייה, זה חוסך את הצורך להפוך. לפני ההכנסה לתנור כדאי לעטוף את הידית בנייר כסף

הערות וטיפים

  • אפשר להכניס את המחבת לתנור להמשך אפייה, זה חוסך את הצורך להפוך את הפריטטה.
  • לפני ההכנסה לתנור כדאי לעטוף את הידית בנייר כסף
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

מתכון פריטטה לארוחת ערב קלה ובריאה
צילום: אילנה לוי


הבמה כולה שלכם:

"ארוחת ערב קלילה אבל טעימה, פריטטה מושלמת! תודה על מתכון מוצל"

איילת לוי פלקון

מתכון פריטטה לארוחת ערב קלה ובריאה
צילום: איילת לוי פלקון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?