| | |

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס

קראנצ'יות מטריפה עם טעם מושלם
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.60 על ידי 27 דירוגים
עוגיות שיבולת שועל

אין על הנשנושים הבריאים ומפנקים שגם לא מוותרים על הטעם בכלל, כך שאפשר לזלול כמה שרוצים מבלי רגשות אשמה נלווים!

קבלו מתכון לעוגיות שיבולת שועל משגעות המקבלות קריספיות וקראנצ'יות כזו ששומעים בפה, עם שילוב טעמים מדהים עם שוקולד צ'יפס מריר.

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס קלילות ומתוקות שגם שומרות על אחוזי שומן נמוכים וגם עשירות בחלבונים וסיבים, ועכשיו כבר אין תירוץ לא להכין!

מתכון באדיבות: אילנה לוי

ספר המתכונים של אילנה לוי

 

עוגיות שיבולת שועל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס

קראנצ'יות מטריפה עם טעם מושלם
ציון 4.60 על ידי 27 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

ציוד

כוס מדידה 250 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס שיבולת שועל עבה
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס ועוד כף סוכר חום
  • ½ כוס אגוזים טחונים גס
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כוס שמן
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית רום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 1 חבילה שוקולד צ'יפס מריר (250 גרם - אפשר גם פחות)

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
  • בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים, ומניחים על נייר אפיה ומשטחים אותם מעט.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים שיבולת שועל מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: עוגיות שיבולת שועל – אילנה לוי

Similar Posts

18 Comments

  1. 5 stars
    מתכון מצוין!!
    עשיתי אותו פעם אחת, יצא מעולה, ושרציתי להכין שוב, לא מצאת אותו והכנתי מתכון אחר.
    ויצא לי הרבה פחות טעים.
    עכשיו מצאתי אותו סוף סוף והולכת להכין…
    תודה רבה!!

  2. 1. את כוסות הקמח ניתן להמיר בקמח שיבולת שועל(שיבולת שועל טחונה)?
    2. האם ניתן להמיר את השיבולת שועל העבה לדקה?

    תודה!

    1. היי קרן, ניתן להשתמש גם בשיבולת שועל דקה. לגבי הקמח, הוא עדיין חשוב למרקם העוגיות, אבל בהחלט אפשר להמיר עד חצי מהכמות בקמח מלא למשל. בהצלחה!

  3. תודה על המתכון.
    אפשר להמיר את השוקולד בצימוקים?
    אני לא אוהבת קוקוס. איך אפשר לשנות? עוד קוואקר?
    תודה על התייחסותך,
    אריאן

  4. יש אפשרות להחליף את הקמח לכוסמין מלא ?
    מה אפשר להוסיף במקום קוקוס למי שלא אוהב?

    1. היי רונית, לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אפשר, וחשוב להוסיף את הנוזלים הדרגתיתת כי ייתכן שצריך פחות בהשוואה לקמח חיטה. ואת הקוקוס ניתן להחליף בשקדים טחונים, בהצלחה!

  5. במתכון מופיע: חבילת שוקלד ציפס
    היתה לי חבילה של 250 גר ולדעתי הכמות גדולה מידי
    באפיה חשוב לדיק במידות
    יש לכתוב משקלים או כוסות מדידה סטנדרטיות שיש בהן 230 גר/8 אונקיות
    דיוק באפיה זה בסיס

    1. היי נעמי, משקלה של החבילה הינו 250 גרם, אבל הכי טוב ללכת לפי העין ולהוסיף פחות או יותר לפי שמה שאת והמשפחה אוהבים. תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?