מתכון מצה בריי מתוק לפסח

קריספי ועסיסי: מתכון מצה בריי מתוק לפסח מתוק! (ללא טיגון!)

מתכון מנצח למצה בריי מתוק אפוי בתנור, שלוקח כמה דקות הכנה ויש ארוחה. מנה במרקם של פשטידה, קריספית מבחוץ, עסיסית מבפנים וטעימה מאוד! בהשוואה לכל מתכון אחר, מתכון מצה בריי מתוק הזה בריא יותר ומתאים להגשה גם בתור ארוחה, גם בתור קינוח וגם בתור נשנוש!

כמה דקות הכנה ויש ארוחה

מצה בריי מתוק אפוי בתנור. נהדר להגשה בתור ארוחה או בתור נשנוש. גם טעים וגם בריא!
בהשראת: אודליה הרשקוביץ גולן
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
כמה דקות הכנה ויש ארוחה

בהשוואה לכל מתכון אחר, מתכון מצה בריי מתוק הזה בריא יותר ומתאים להגשה גם בתור ארוחה, גם בתור קינוח וגם בתור נשנוש!

אין ספק שחג הפסח מאתגר באפשרויות הבישול והאפייה שלו, כי בכל זאת עבודה עם קמח מצה שונה מעבודה עם קמח רגיל.

הפעם היה בא לי משהו אחר, אוכל שהוא לא מצה בריי על בסיס גבינות ועדיין לוקח כמה דקות ויש ארוחה.

אז אחרי שהשתעשעתי לי במטבח, קבלו מתכון מנצח מצה בריי מתוק אפוי בתנור. המנה יוצאת במרקם של פשטידה, קריספית מבחוץ ועסיסית מבפנים וטעימה מאוד!

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אודליה-הרשקוביץ-גולן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אודליה הרשקוביץ גולן [/button]

 

מתכון מצה בריי מתוק לפסח
צילום: Odelia Hershkoviz Golan

[adinserter block="2"]

למה באמת כדאי לכם: כמה דקות הכנה ויש ארוחה

    • גרסה מפנקת במיוחד של מצה בריי מתוק והכי טעימה שיש!
    • פירות יבשים: אם אתם אוהבים פירות יבשים זו מנה אליפות בשבילכם שחובה לנסות ולטעום!!
    • פסח טעים: הפשטידה הזו תשדרג לכם את ארוחות החג.
    • קלילה וטעימה: פשטידה טעימה, קלה מאוד להכנה, ממש כמה דקות הכנה ויש ארוחה או נשנוש!

שורה תחתונה: זאת המנה שהכי מתאימה לאווירת החג שתעשה לכם חשק להגיש אותה שוב ושוב!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

 

כמה דקות הכנה ויש ארוחה

כמה דקות הכנה ויש ארוחה

מצה בריי מתוק אפוי בתנור. נהדר להגשה בתור ארוחה או בתור נשנוש. גם טעים וגם בריא!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
באדיבות: אודליה הרשקוביץ גולן
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • ½ כוס חלב
  • 3 כפות סוכר (אני שמתי סוכר חום)
  • 1 כף כף קינמון (אפשר פחות או יותר, כל אחת לפי טעמה)
  • 1 כף קוקוס (גדושה)
  • 5 מצות
  • 1/2 כוס כוס צימוקים (בהירים או כהים)
  • 1/2 כוס כוס אגוזי מלך (שבורים)
  • 4 ביצים L טרופות (L טרופות)
  • 1 קוביית קוביית חמאה
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • מחממים במיקרו חלב עם סוכר, קינמון וחמאה ומצננים מעט.
  • בקערה שוברים מצות לחתיכות ומוסיפים את תערובת החלב, צימוקים ואגוזי מלך ומערבבים עד ספיגת הנוזלים.(אפשר לטעום ולתקן טעמים).
  • מוסיפים 4 ביצים טרופות לקערה ומערבבים.
  • יוצקים לתבנית משומנת, אופים בחום 200 מעלות במשך 20 דקות.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


הבמה כולה שלכם:

כמה דקות הכנה ויש ארוחה
צילום: אודליה הרשקוביץ גולן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

4.34 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?