| | | | |

מתגעגעים לטוסט בפסח? הנה מתכון לטוסט מצה במחבת בקלי קלות!

טוסט מצה מושלם לפסח. גרסה נהדרת לטוסט רגיל, קלה להכנה, ויוצאת טעימה מאוד ואפילו ממכרת.
בהשראת: לילך טייב
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
מתכון לטוסט מצה

מיציתם את כל מתכוני מצה לפסח ובא לרגע לאכול איזה טוסט מפנק? הנה הפתרון המושלם:

עשוי במחבת, קל מאוד להכנה והכי טעים שיכול להיות. מתכון לטוסט מצה שאחרי שתכינו תבינו שמצאתם את המנה האהובה עליכם לפסח. פשוט מעולה בכל שעה של היום.

מתכון לטוסט מצה שקל שכל אחד יכול להכין, אפשר לגוון בתוספות ובמרכיבים והוא יוצא אליפות בכל פעם מחדש! מומלץ!

ספר המתכונים של לילך טייב

 

מתכון לטוסט מצה
צילום: לילך טייב

למה באמת כדאי לכם: מתכון לטוסט מצה

    • תחליף נהדר לטוסט רגיל!
    • הכנה מהירה ואפשר להוסיף כל מרכיב שיש במקרר ולשדרג את הטוסט.
    • טוסט טעים שכל הילדים אוהבים, גם להכין וגם לאכול!
    • זה טוסט שאוכלים רק בפסח. לא תכינו, תצטרכו לחכות לפסח הבא!

שורה תחתונה: ברגע שתכינו את הטוסט הזה, זו תהיה המנה המובילה אצלכם בבית ולא תרצו שפסח יגמר!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

מתכון לטוסט מצה

מתגעגעים לטוסט בפסח? הנה מתכון לטוסט מצה במחבת בקלי קלות!

טוסט מצה מושלם לפסח. גרסה נהדרת לטוסט רגיל, קלה להכנה, ויוצאת טעימה מאוד ואפילו ממכרת.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 10 minutes
סה״כ זמן: 15 minutes
באדיבות: לילך טייב

המצרכים

  • 6 יחידות מצה
  • 1 חבילה חמאה
  • 9-10 יחידות פרוסות גבינה צהובה
  • 2 עגבניות (פרוסות)
  • 3 כפות זיתים (חרוזים פרוסים)

אופן ההכנה

  • מרטיבים את המצות.
  • מורחים 3 מצות בחמאה.
  • מוסיפים גבינה צהובה מעל, עגבניות, מפזרים קצת מלח, מוסיפים זיתים או כל תוספת אחרת שאוהבים (בצל, פיטריות וכו').
  • סוגרים כל מצה עם מצה נוספת, ומחלקים כל "סנדביץ'" כזה ל-4 (מתקבלים 4 ריבועי "סנדביץ'").
  • מחממים מחבת ומשמנים עם מעט חמאה מטגנים כל ריבוע "סנדביץ'" משני צידיו עד להזהבה קלה ולהמסה של הגבינה.
  • מגישים לצד ירקות טריים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לטוסט מצה
צילום: לילך טייב

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: לילך טייב | מוזמנים לעקוב בדף הפייסבוק | ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?