| | | | |

מתכון למוס שוקולד ב-4 מצרכים

כל ביס מרענן ומפנק יותר מהקודם. קינוח לפסח קליל, טעים ומושלם לחג!
בהשראת: ליאל בן דוד בדש
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
קינוח לפסח

אחד הקינוחים היותר טעימים ומרעננים שאפשר להגיש בפסח.

מתכון למוס שוקולד אוורירי ומרענן. קינוח לפסח קליל, טעים ומושלם לימי החג החמים.

קינוח שקל להכין עם 4 מצרכים בלבד, כיף להגיש והכי טעים לאכול!

ספר המתכונים של ליאל בן דוד בדש

 

קינוח לפסח מתכון למוס שוקולד
צילום: ליאל בן דוד בדש

למה באמת כדאי לכם: מתכון למוס שוקולד

    • הכי טעים שיש: אחד הקינוחים היותר טעימים ומרעננים שאפשר להגיש בפסח.
    • פסח מתוק במיוחד: מוס שוקולד במרקם של גלידה שאי אפשר לוותר עליו.
    • קליל ומפנק: זה קינוח שכל כך כיף וטעים לאכול שלא צריך עוד קינוח לצידו!

שורה תחתונה: אמרתם קינוח לפסח – אמרתם מוס שוקולד! ככה מרשימים את האורחים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן


אז איך מכינים?

קינוח לפסח

מתכון למוס שוקולד ב-4 מצרכים

כל ביס מרענן ומפנק יותר מהקודם. קינוח לפסח קליל, טעים ומושלם לחג!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 12 יחידות
זמן הכנה: 10 minutes
סה״כ זמן: 20 minutes
סוג: Appetizer, Dessert, פסח, קינוח, קינוח לפסח, קינוחים
באדיבות: ליאל בן דוד בדש

ציוד

צנטר
שקית זילוף

המצרכים

  • 150 גרם שוקולד מריר (או חלבי)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (של השף הלבן)
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות כפות סוכר

אופן ההכנה

  • ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות.
  • מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים פודינג וניל וסוכר.
  • מקציפים עד קבלת קצפת יציבה.
  • מקפלים את השוקולד שהמסנו לתוך הקצפת עד לאיחוד.
  • מחלקים למנות ומעבירים למקפיא ל־10 דקות.

הערות וטיפים

  • זילפתי עם צנטר ושקית זילוף לתוך כוס.
  • אפשר לקשט עם סוכריות, שוקולד מגורד, קוקוס קלוי או כל דבר שאוהבים.
  • אפשר לשטח במגש או כל דבר שיש לכם בבית!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון למוס שוקולד

אפשר קצפת צמחית?
כן.
האם זה טעים גם עם פודינג שוקולד?
לא ניסיתי עם פודינג שוקולד, מאמינה שייצא טעים ויותר מתוק.
כמה כוסות יוצא במתכון?

כמות הכוסות שיוצא תלוי בגודל הכוס. עשיתי כוסות בגודל בינוני ויצא 12 יחידות.
לשמור במקפיא?
כן, מומלץ. זה גם יותר טעים.
אפשר להשתמש במוס הזה לרולדה או טורט שוקלד?
בטח, זה טעים ממש.
 
קינוח לפסח מתכון למוס שוקולד
צילום: ליאל בן דוד בדש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי רחל!
      אנחנו לא יכולים להמליץ או לא להמליץ על שימוש במוצרים כאלה בעקבות הפרסום. מקווים שענינו על שאלתך 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?