Go Back
+ servings
קינוח לפסח

מתכון למוס שוקולד ב-4 מצרכים

כל ביס מרענן ומפנק יותר מהקודם. קינוח לפסח קליל, טעים ומושלם לחג!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
כמות 12 יחידות
זמן הכנה: 10 minutes
סה״כ זמן: 20 minutes
סוג: Appetizer, Dessert, פסח, קינוח, קינוח לפסח, קינוחים
באדיבות: ליאל בן דוד בדש

ציוד

צנטר
שקית זילוף

המצרכים

  • 150 גרם שוקולד מריר (או חלבי)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (של השף הלבן)
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות כפות סוכר

אופן ההכנה

  • ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות.
  • מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים פודינג וניל וסוכר.
  • מקציפים עד קבלת קצפת יציבה.
  • מקפלים את השוקולד שהמסנו לתוך הקצפת עד לאיחוד.
  • מחלקים למנות ומעבירים למקפיא ל־10 דקות.

הערות וטיפים

  • זילפתי עם צנטר ושקית זילוף לתוך כוס.
  • אפשר לקשט עם סוכריות, שוקולד מגורד, קוקוס קלוי או כל דבר שאוהבים.
  • אפשר לשטח במגש או כל דבר שיש לכם בבית!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.