| | |

הבורקס של פסח בגרסה בריאה: מתכון למצה במילוי גבינה ללא טיגון בכלל!

ה"בורקס" של פסח, הפעם אפוי, לא פחות מוצלח מהמטוגן במילוי גבינות
בהשראת: חגית סלימי
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
מתכון למצה

מתכון למצה במילוי גבינות שפשוט אי אפשר לפסוח עליו בחג הפסח!

מתכון למצה – ה"בורקס" של פסח אפוי, מוצלח וטעים לא פחות מהמטוגן.

הבורקס הכי טעים שאפשר להכין בפסח, במילוי גבינות ובגרסה בריאה.

ספר המתכונים של חגית סלימי

מתכון למצה

למה באמת כדאי לכם: מתכון למצה

    • ה"בורקס" הכי טעים שיש לפסח: אחרי שתאכלו את הבורקס הזה, לא תפסיקו להכין אותו!
    • פסח טעים: גרסה בריאה יותר מהבורקס המטוגן ולא פחות טעימה!
    • מתכון קל להכנה עם רכיבים שיש בכל בית ומתאים גם בתור פעילות עם הילדים.

שורה תחתונה: מתכון למצה במילוי גבינות, קל להכנה, טעים ואפילו בריא!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

 

אז איך מכינים?

מתכון למצה

הבורקס של פסח בגרסה בריאה: מתכון למצה במילוי גבינה ללא טיגון בכלל!

ה"בורקס" של פסח, הפעם אפוי, לא פחות מוצלח מהמטוגן במילוי גבינות
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
כמות 6 בורקסים
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 50 minutes
סוג: Breakfast, ארוחות ערב, מאפים, פסח
באדיבות: חגית סלימי

המצרכים

  • 6 מצות
  • ביצה
  • שומשום

למילוי גבינות:

  • 165 גרם גבינה בולגרית
  • 1 כוס גבינת עמק (מגורדת)
  • ½ גביע קוטג'

אופן ההכנה

  • להרטיב את המצות במים פושרים ולהשהות בשקית סגורה כ־20 דקות.
  • לערבב היטב בולגרית, גבינת עמק וקוטג' לתערובת סמיכה.
  • למלא את המצה ולגלגל.
  • לטבול בביצה ולסדר על נייר אפייה.
  • לפזר שומשום ולאפות כחצי שעה ב־200 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
מתכון למצה
צילום: חגית סלימי 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?