חטיפים | כללי | מנות ראשונות | מתכונים לפסח | מתכונים צמחוניים | מתכונים קלים | צמחוני | תוספות
נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול
כרובית בתנור זה נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. יותר קריספי, יותר אפוי, יותר ממכר.
כרובית בתנור זה הנשנוש הכי טעים שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול.
נשנושי כרובית יותר קריספיים, יותר אפויים ויותר ממכרים.
נשנוש בריא וקל מאוד להכנה ומתאים להגשה בכל רגע נתון, בלי לטגן בכלל!
למה באמת כדאי לכם: כרובית בתנור
-
- הכי טעים שיש: נשנושי כרובית אפויים וממכרים שיוצאים קריספיים וטעימים.
- בריא: אם כבר לנשנש הרבה בחג, אז לפחות שיהיה גם בריא – כרובית אפויה בתנור זה הנשנוש האולטימטיבי.
- קלים להכנה ומתאימים לכל אירוח, כי מי לא אוהב כרובית בתנור?
שורה תחתונה: תכינו הרבה כדי שיישאר גם לאורחים, כי זה כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
נשנושי כרובית בתנור שאי אפשר להפסיק לזלול
כרובית בתנור זה נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול. יותר קריספי, יותר אפוי, יותר ממכר.
לדרג
המצרכים
- 1 כרובית לבנה
- 2 כפות חומץ תפוחים
- 2-3 ביצים
- 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח ורוד הימלאיה
- 3 כפות שמן זית
- שומשום שחור (אפשר גם חום)
אופן ההכנה
- לחתוך לפרחי כרובית, להעביר לקערה ולשטוף היטב במים וחומץ תפוחים, לשטוף ולסנן.
- להכניס לסיר עם מים רותחים, לחלוט 6 דקות, לסנן ולקרר.
- לחמם תנור ל-220 מעלות.
- להכין בלילה עם ביצים, פפריקה אדומה מתוקה, פלפל שחור, מלח ורוד הימלאיה, שמן זית ושומשום ולערבב היטב.
- לטבול היטב כל פרח בבלילה, ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
- לנעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפייה, לכסות ומעל לכסות בנייר אלומניום כדי שלא ישרף.
- להוריד את הנייר לאחר השחמה קלה (20 דקות) ולאפות עד השחמה מלאה ומרקם קריספי (סה"כ 40-45 דקות).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: צביה אורן
הי צביה, חג שמח ותודה על המתכון. במתכון לא צוין טמפ, וכמה זמן לאפות עם נייר. תודה
היי טל!
תודה רבה על ההערה, הוספנו את המידע החשוב הזה למתכון 🙂
טמפרטורה: 220 מעלות, זמן: 40-45 דקות סה"כ.
בהצלחה!
כמה זמן בתנור? כמה מעלות? והאם לאפות עם קיסמי השיניים?
היי אופיר!
עד 40-45 דקות בתנור על 220 מעלות. אין צורך לאפות עם קיסמים.