Go Back
+ servings
מתכון למצה

הבורקס של פסח בגרסה בריאה: מתכון למצה במילוי גבינה ללא טיגון בכלל!

ה"בורקס" של פסח, הפעם אפוי, לא פחות מוצלח מהמטוגן במילוי גבינות
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
כמות 6 בורקסים
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 50 minutes
סוג: Breakfast, ארוחות ערב, מאפים, פסח
באדיבות: חגית סלימי

המצרכים

  • 6 מצות
  • ביצה
  • שומשום

למילוי גבינות:

  • 165 גרם גבינה בולגרית
  • 1 כוס גבינת עמק (מגורדת)
  • ½ גביע קוטג'

אופן ההכנה

  • להרטיב את המצות במים פושרים ולהשהות בשקית סגורה כ־20 דקות.
  • לערבב היטב בולגרית, גבינת עמק וקוטג' לתערובת סמיכה.
  • למלא את המצה ולגלגל.
  • לטבול בביצה ולסדר על נייר אפייה.
  • לפזר שומשום ולאפות כחצי שעה ב־200 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.