הבורקס של פסח בגרסה בריאה: מתכון למצה במילוי גבינה ללא טיגון בכלל!
ה"בורקס" של פסח, הפעם אפוי, לא פחות מוצלח מהמטוגן במילוי גבינות
מתכון למצה במילוי גבינות שפשוט אי אפשר לפסוח עליו בחג הפסח!
מתכון למצה – ה"בורקס" של פסח אפוי, מוצלח וטעים לא פחות מהמטוגן.
הבורקס הכי טעים שאפשר להכין בפסח, במילוי גבינות ובגרסה בריאה.
למה באמת כדאי לכם: מתכון למצה
-
- ה"בורקס" הכי טעים שיש לפסח: אחרי שתאכלו את הבורקס הזה, לא תפסיקו להכין אותו!
- פסח טעים: גרסה בריאה יותר מהבורקס המטוגן ולא פחות טעימה!
- מתכון קל להכנה עם רכיבים שיש בכל בית ומתאים גם בתור פעילות עם הילדים.
שורה תחתונה: מתכון למצה במילוי גבינות, קל להכנה, טעים ואפילו בריא!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
הבורקס של פסח בגרסה בריאה: מתכון למצה במילוי גבינה ללא טיגון בכלל!
ה"בורקס" של פסח, הפעם אפוי, לא פחות מוצלח מהמטוגן במילוי גבינות
לדרג
כמות 6 בורקסים
המצרכים
- 6 מצות
- ביצה
- שומשום
למילוי גבינות:
- 165 גרם גבינה בולגרית
- 1 כוס גבינת עמק (מגורדת)
- ½ גביע קוטג'
אופן ההכנה
- להרטיב את המצות במים פושרים ולהשהות בשקית סגורה כ־20 דקות.
- לערבב היטב בולגרית, גבינת עמק וקוטג' לתערובת סמיכה.
- למלא את המצה ולגלגל.
- לטבול בביצה ולסדר על נייר אפייה.
- לפזר שומשום ולאפות כחצי שעה ב־200 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: חגית סלימי