| | | | |

סלט עדשים ובטטה קליל וטעים

לערבב הכל ולהגיש: סלט עדשים ובטטה קליל וטעים במיוחד לחג! סלט עדשים ובטטה בקישוט של בוטנים קלויים - סלט מבושל וטעים!
בהשראת: חגית סלימי
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
סלט עדשים

סלט מיוחד לחג של עדשים מבושלים עם בטטה מבושלת ומעל קישוט של שקדים או בוטנים קלויים לבחירתכם – הסלט המושלם לצד אוכל מבושל! תוספת קלילה וטעימה ולא מכבידה, שתשאיר לכם מקום בבטן לעוד מאכלים משולחן חג הפסח!

בטח כולם מכירים את הסיטואציה שסבתא בישלה כל כך הרבה מטעמים ומאכלים לחג הפסח , אבל אז מגיעה המנה העיקרית שמשביעה אותנו עד אפס מקום , והורסת את התוכניות להמשך הארוחה – אז לא עוד! כי הסלט רק יפתח לכם את התיאבון!

אז הפעם החלטנו לא לקלקל לכם את התוכניות להמשך הארוחה ולהביא לכם תוספת קלילה וטעימה של סלט עדשים שישאיר לכם מקום בקיבה לשאר המאכלים בשולחן הפסח – כי בכל זאת חג יש פעם בשנה וחבל לא לטעום מהכל…!

סלט עדשים מבושל עם בטטות ובצל ירוק מרענן – אכן מדובר בסלט המושלם לצד מנה עיקרית מבושלת כמו עוף מבושל וכ'ו… וכמו שאפשר לראות בתמונה, זאת לגמרי מנה צבעונית ושמחה ביותר שעושה טוב על הלב ושמח לעיניים!

 

ספר המתכונים של חגית סלימי

סלט עדשים
צילום: חגית סלימי

למה באמת כדאי לכם: סלט עדשים

  • קללל: סלט עדשים קליל וכיפי והכי טעים בקלל!
  • מהיר להכנה: לא יותר מרבע שעה! (כולל שטיפת כלים).
  • התוספת המושלמת: סלט עדשים מבושל הוא הסלט שהכי מתאים למנה עיקרית מבושלת!
  • שמח וצבעוני: סלט עדשים צבעוני ושמח שעושים שמח לעיניים ובעיקר טוב על הלב!
שורה תחתונה: זה סלט עדשים מבושל, קליל ,כיפי וטעים שישאיר לכם את התיאבון פתוח לעוד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סלט עדשים

סלט עדשים ובטטה קליל וטעים

לערבב הכל ולהגיש: סלט עדשים ובטטה קליל וטעים במיוחד לחג! סלט עדשים ובטטה בקישוט של בוטנים קלויים - סלט מבושל וטעים!
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
סה״כ זמן: 35 minutes
באדיבות: חגית סלימי

המצרכים

מצרכים:

  • 2 בטטות
  • 1 כוס עדשים ( שחורות)
  • 3 גבעולים בצל (ירוק)
  • ½ כפית מלח
  • פלפל שחור (גרוס)
  • 2 כפות צ'ילי (מתוק)
  • שמן (רגיל/זית)

לקישוט:

  • שקדים (או בוטנים קלויים)

אופן ההכנה

  • לחתוך 2 בטטות לקוביות ולאפות בתנור
  • לבשל כוס עדשים שחורות , בערך 20 דק מהרתיחה
  • לקחת 3 גבעולים בצל ירוק לחתוך לטבעות
  • לערבב הכל יחד
  • ולתבל בחצי כפית מלח, פלפל שחור גרוס, 2 כפות צ'ילי מתוק וכף שמן רגיל/זית.
  • אפשר לקשט מלמעלה בשקדים או בוטנים קלויים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 
סלט עדשים
צילום: חגית סלימי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?