| | | | | | | | | |

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי וקישואים מלאי עסיסיות ובריאות בכל ביס. הכנה קלה, מרקם קליל, מושלמים לכל ארוחה, וגם הילדים יזללו
בהשראת: נתי כפיר
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי

נהדרים לימים חמים, נפלאים כשבאים אורחים, אהובים גם על ילדים…

קבלו אותם ירוקים, בריאים וטעימים-טעימים – מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי וקישואים עם זרעי צ'יה מלא ויטמינים מבורכים!

השובבים הירוקים האלה מלאי עסיסיות ובריאות בכל ביס ובהכנה קלה וקצרה קיבלתם מנה מושלמת לכל ארוחה, כתוספת נהדרת ולאירוח שרוצים להרשים!

 

ספר המתכונים של נתי כפיר

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי
צילום: נתי כפיר


למה באמת כדאי לכם: מאפינס מלוחים

 

  • נהדרים לימים חמים, אהובים גם על ילדים, נפלאים לאירוח טעים ומרשים
  • הכנה קלה, מרקם קליל, מושלמים לכל ארוחה

שורה תחתונה: מלאי עסיסיות ובריאות בכל ביס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מאפינס מלוחים

 

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי וקישואים מלאי עסיסיות ובריאות בכל ביס. הכנה קלה, מרקם קליל, מושלמים לכל ארוחה, וגם הילדים יזללו
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: נתי כפיר

המצרכים

  • 1 קישוא גדול
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 1 בצל בינוני
  • ¼ שקית סנפורסט ברוקולי
  • ¼ כוס זרעי צ'יה
  • ½ כוס שיבולת שועל
  • ½ כוס קמח שקדים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 3 כפות גבינת סויה לבנה
  • 1 כוס גבינה צהובה טבעונית מגוררת
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • מחממים תנור על 180°. את זרעי הצ'יה שמים בכוס וממלאים מים חמים עד שהזרעים מתנפחים והופכים לעיסה דביקה.
  • את הברוקולי מכניסים לסיר עם מים ועל האש עד לריכוך מלא.
  • את הקישוא, התפו"א והבצל מגרדים בפומפייה עבה, ואז שמים במסננת את כל מה שגירדנו, ממליחים מעט ונותנים לעמוד בתוך המסננת עד שזה מגיר את כל הנוזלים.
  • כשהברוקולי מתרכך מסננים מהמים ונותנים לו להתקרר. אחרי שכל הנוזלים יצאו מהעיסה המגורדת (אפשר לסחוט עם היד ולעזור לנוזלים לצאת) - מוסיפים את הברוקולי והצ'יה שהשרנו במים חמים.
  • מוסיפים את שיבולת השועל, את הקמח ואת אבקת האפייה, את הגבינה הלבנה והצהובה המגורדת ומערבבים טוב טוב עד לעיסה דביקה ועשירה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • ממלאים בתבנית מאפין מסיליקון עם כף. מהדקים ממש בעדינות כך שתהיה צורה יפה, אבל שתשאיר את המאפין אוורירי. להכניס לתנור עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מאפינס מלוחים בריאים עם ברוקולי
צילום: נתי כפיר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אירוח חלבי? ארוחה קלילה? שבועות בפתח? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

מקור: נתי כפיר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?