Go Back
סלט עדשים

סלט עדשים ובטטה קליל וטעים

לערבב הכל ולהגיש: סלט עדשים ובטטה קליל וטעים במיוחד לחג! סלט עדשים ובטטה בקישוט של בוטנים קלויים - סלט מבושל וטעים!
ציון 4.43 על ידי 19 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
סה״כ זמן: 35 minutes
באדיבות: חגית סלימי

המצרכים

מצרכים:

  • 2 בטטות
  • 1 כוס עדשים ( שחורות)
  • 3 גבעולים בצל (ירוק)
  • ½ כפית מלח
  • פלפל שחור (גרוס)
  • 2 כפות צ'ילי (מתוק)
  • שמן (רגיל/זית)

לקישוט:

  • שקדים (או בוטנים קלויים)

אופן ההכנה

  • לחתוך 2 בטטות לקוביות ולאפות בתנור
  • לבשל כוס עדשים שחורות , בערך 20 דק מהרתיחה
  • לקחת 3 גבעולים בצל ירוק לחתוך לטבעות
  • לערבב הכל יחד
  • ולתבל בחצי כפית מלח, פלפל שחור גרוס, 2 כפות צ'ילי מתוק וכף שמן רגיל/זית.
  • אפשר לקשט מלמעלה בשקדים או בוטנים קלויים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.