| | | |

גרנולה ביתית ב-5 דקות

יותר טעים ובטוח יותר בריא: מתכון גרנולה ביתית ב-5 דקות! בוטנים, קשיו, פירות יבשים - שילוב מנצח לגרנולה אמיתית!
בהשראת: חגית סלימי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון גרנולה

רק ב- 5 דקות הכנה ויוצאת לכם גרנולה ביתית אמיתית! טעימה להפליא , עם פיצוחים ופירות יבשים טריים וטעימים! ובלי טיפה של חומרים משמרים, אין ספק שמתכון גרנולה ביתי טעים ובריא הרבה יותר!

 

גרנולה יכולה להיות תוספת נחמדה ליוגורט או מעדן , חטיף קטן לדרך , או נשנוש בין הארוחות מה שבטוח זה שלא משנה באיזה שעה ביום – היא תמיד איתנו.

ללא ספק מדובר במנה שכולם אוהבים לאכול : בין אם אתם נוקטים באורח חיים בריא – בטוח יש לכם בתפריט היומי  מתכון גרנולה, או אם אתם אוהבים לארח בטוח היא נמצאת גם בקערת הפיצוחים בסלון. 

אז מה יש בה שגורם לנו לאהוב אותה כל כך? בראש ובראשונה ערכים תזונתיים שחשובים מאוד לגוף, דבר שני היא "סלט" של חטיפים טבעיים הרבה יותר בריאים מהחטיפים המתועשים ,

ומה שגורם לנו בעיקר לאהוב את המתכון של גרנולה ביתית – זה שאפשר להוסיף את כל הפיצוחים והפירות היבשים האהובים עלינו. אז אם עוד לא טעמתם תתכוננו להתמכר!

 

ספר המתכונים של חגית סלימי

מתכון גרנולה
צילום: חגית סלימי

למה באמת כדאי לכם: מתכון גרנולה

  • הכי טעים שיש: אם עוד לא טעמתם תתכוננו להתמכר!
  • מהיר להכנה: רק ב- 5 דקות הכנה יש לכם מנה בריאה טעימה ומזינה!
  • מתועש אאוט בריא אין : תחלפו את הגרנולה המתועשת למתכון גרנולה ביתי זה ישתלם לכם הרבה יותר!
  • תוספת טעימה – תוכלו להוסיף אותה ליוגורט או מעדן שאתם אוהבים, תוספת שתקפיץ לכם את המעדן!
שורה תחתונה: זאת מתכון גרנולה הביתי הכי טעים  בריא מזין , שאתם חייבים להכניס לתפריט היומי!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון גרנולה

גרנולה ביתית ב-5 דקות

יותר טעים ובטוח יותר בריא: מתכון גרנולה ביתית ב-5 דקות! בוטנים, קשיו, פירות יבשים - שילוב מנצח לגרנולה אמיתית!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 35 minutes
באדיבות: חגית סלימי

המצרכים

מצרכים:

  • 500 גרם שיבולת שועל (עבה)
  • 100 גרם בוטנים/קשיו/שקדים (לא קלוי (אפשר לערבב קצת מכל דבר))
  • פירות יבשים (חמוציות, צימוקים, בננות, משמש.)
  • ½ כוס גרעיני דלעת
  • ½ כוס גרעיני חמנייה
  • 3 כפות שמן (רגיל , לא זית.)
  • ½ כוס טחינה (גולמית)
  • ½ כוס סילאן
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • לערבב את כל המרכיבים היטב.
  • לאפות 180 מעלות כחצי שעה ולערבב כל 10 דק בערך.
  • התערובת צריכה להתייבש קצת ולקבל גוון חום יפה.
  • להוציא כשמוכן ולערבב חתיכות של פירות יבשים - חתוכים לקטן! (חמוציות, צימוקים, בננות, משמש, כל מה שאוהבים) אני שמתי הפעם רק חמוציות ללא סוכר.
  • 5 דק הכנה (בלי לקחת בחשבון זמן אפייה )
  • יוצאת כמות ענקית. אני מחלקת לשקיות קטנות ומקפיאה.

הערות וטיפים

טיפ: אפשר להקפיא / להכניס למקרר לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון גרנולה

אפשר לערבב את הבוטנים , קשיו ושקדים ?

בהחלט! אפשר לשים קצת מכל דבר.

מתכון גרנולה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון גרנולה

מתכון הזה הינו חלק מאוסף חטיפים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?