פשטידת פטריות ב-10 דקות

אם אתם לחוצים בזמן ובדיוק צריכים להכין ארוחת צהריים לילדים אל דאגה הבאנו לכם מתכון פשטידת פטריות רק ב- 10 דקות הכנה , שהילדים יטרפו אותה!
וכן , אם נודה באמת לרובנו אין זמן לבשל מסיבות כאלה ואחרות , אבל אם אתם בכל זאת רוצים להשקיע בארוחה מפנקת לילדים ( ושניצל מוכן בתנור כבר לא בא בחשבון) כדאי לכם לנסות את פשטידת הפטריות.
פטריות הן ללא ספק המאכל האהוב על כולנו ובמיוחד על ילדים ולא משנה אם הן מטוגנות , מבושלות או אפויות בתנור אנחנו עדיין נאהב אותן.
והיום הפשטידות הפכו לעניין רציני ביותר! פעם הן היו רק תוספות קטנות לצד המנה העיקרית היום הן המנה העיקרית! ולצד סלט או תוספת לבחירתכם זו בהחלט יכולה להיות ארוחה משביעה וטעימה במיוחד!
ספר המתכונים במטבחה של עדה כהן

למה באמת כדאי לכם: פשטידת פטריות
- הכי בריא שיש: פטריות מכילות מינרלים ורכיבים חשובים מאוד לגוף!
- מהיר להכנה: לא יותר מעשר דקות הכנה! (כולל שטיפת כלים).
- טעים ומשביע: פשטידת פטריות לצד סלט הופך את המנה לארוחה עיקרית נהדרת!!
- ארוחה מפנקת: לפעמים גם מגיע לילדים מגיע להתפנק בארוחה מפנקת, ומה יותר טוב מפשטידת פטריות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

פשטידת פטריות ב-10 דקות
ציוד
המצרכים
מצרכים:
- 250 גרם גביע קוטג'
- ½ כוס גבינה צהובה (מגוררת)
- 50 גרם גבינה בולגרית (מגוררת)
- 50 גרם גבינת חמד (מפוררת)
- 2 כפות גבינת שמנת (30%)
- 400 גרם קופסת פטריות (פרוסות ומסוננת מנוזלים)
- 2 כפות קמח (או פירורי לחם)
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 ביצים
אופן ההכנה
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה נטרוף את הביצים.
- לאחר מכן נוסיף לקערה את כל המצרכים ברשימה לפי הסדר
- כשמוסיפים את הקמח לקערה מקפלים את הקמח פנימה עד שהגושים נעלמים.
- משמנים תבנית מלבנית , יוצקים לתוכה את הבלילה.
- לאחר מכן נכניס את הפשטידה לתנור חם כ-40 דקות, עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ולפני שפורסים צריך לצנן את הפשטידה בטמפרטורת החדר, לכן מחכים כמה דקות (תתאזרו בסבלנות)
- לאחר כמה דקות פורסים ומגישים
הערות וטיפים

רק עוד דבר אחד אחרון!
פשטידת פטריות
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!