מתכון בואיקוס קל לארוחת ערב
בואיקוס פריכים עם שומשום, תחליף מצוין לארוחת ערב או כתוספת לכל ארוחה. אפשר לשדרג ולהכניס בפנים זיתים, בהתאם לטעם האישי!
5 דקות אחרי שתוציאו אותם מהתנור והם נעלמים! כל כך פריכים וטעימים שקשה שלא לאכול עוד אחד ועוד אחד!
למה באמת כדאי לכם: בואיקוס משגע
- הכי קל להכנה : כמה צעדים פשוטים וקלים ויש לכם בואיקוס משגע!
- מילוי בהתאמה אישית: אפשר להכניס זית בפנים או כל מילוי אחר שאתם אוהבים!
- ארוחת ערב במאפה אחד: זה הרעיון הכי קל ופשוט לארוחת ערב מושלמת עם סלט ירקות ליד!
שורה תחתונה: המתכון הכי קל וטעים לבואיקוס שתכינו!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
מתכון בואיקוס קל לארוחת ערב
המצרכים
- 2 כוסות כוסות קמח רגיל
- 1/2 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כפית כפית מלח
- 1/2 מיכל קוטג'
- 1/2 מיכל גבינה לבנה 5%
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- 1/2 כוס שמן חמניות או קנולה
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
- 50 גרם פרמז'ן מגורד (לא חובה)
אופן ההכנה
- ללוש יחד לבצק מדהים ורך
- ליצור כדורים קטנים, להבריש בביצה ולפזר שומשום
- אפייה ב- 190 מעלות ( אפשר על טורבו) במשך 15-20 דקות או עד שמזהיב יפה
- **אפשר לעשות בית לזית ולמלא כל כדור בצק בזיתים
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: בואיקוס משגע
אפשר שמנת חמוצה במקום שמנת מתוקה? |
האם אפשר להקפיא אחרי אפייה? |
צריך קודם להפשיר ואז לחמם? |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי יצא מושלם!"
ג'ני נברו כהן
"יצא מהממם תודה על המתכון!"
ליז ארויו
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
מעולה.קל להכין ונעלם !!!!
היי מיכל,
שמחים מאוד שנהנית מהבואיקוס! את מוזמנת להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
באמת קל להכנה, מריח טוב, נשאר רק לטעום. תודה רבה
היי טיראן,
מקווים שנהנית מהמתכון!
מוזמן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂
לא ממליצה לשים 3 כוסות קמח זה בהחלט יותר ממה שצריך ולא מרגישים את טעם הגבינות, כך לא צריך להיות בואיקוס, יצאו קשים לעומת מתכונים אחרים שהכנתי והרבה יוצר מוצלחים.
אז לסיכום מספיק 2 כוסות
היי דקלה 🙂
תודה רבה על ההערה החשובה שלך. לקחנו לתשומת ליבנו!
האם יש אפשרות להשתמש בקמח ללא גלוטן? אם כן, איזה? מאחר והבן שלי צליאקי
אפשר עם קמח תמי למשל