מתכון בואיקוס קל לארוחת ערב
![בואיקוס](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44324893_1860640560678371_2167445775523512320_n-400x400.jpg)
בואיקוס פריכים עם שומשום, תחליף מצוין לארוחת ערב או כתוספת לכל ארוחה. אפשר לשדרג ולהכניס בפנים זיתים, בהתאם לטעם האישי!
5 דקות אחרי שתוציאו אותם מהתנור והם נעלמים! כל כך פריכים וטעימים שקשה שלא לאכול עוד אחד ועוד אחד!
![בואיקוס](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44324893_1860640560678371_2167445775523512320_n-1024x512.jpg)
למה באמת כדאי לכם: בואיקוס משגע
- הכי קל להכנה : כמה צעדים פשוטים וקלים ויש לכם בואיקוס משגע!
- מילוי בהתאמה אישית: אפשר להכניס זית בפנים או כל מילוי אחר שאתם אוהבים!
- ארוחת ערב במאפה אחד: זה הרעיון הכי קל ופשוט לארוחת ערב מושלמת עם סלט ירקות ליד!
שורה תחתונה: המתכון הכי קל וטעים לבואיקוס שתכינו!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
![בואיקוס](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44324893_1860640560678371_2167445775523512320_n-400x400.jpg)
מתכון בואיקוס קל לארוחת ערב
המצרכים
- 2 כוסות כוסות קמח רגיל
- 1/2 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כפית כפית מלח
- 1/2 מיכל קוטג'
- 1/2 מיכל גבינה לבנה 5%
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- 1/2 כוס שמן חמניות או קנולה
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
- 50 גרם פרמז'ן מגורד (לא חובה)
אופן ההכנה
- ללוש יחד לבצק מדהים ורך
- ליצור כדורים קטנים, להבריש בביצה ולפזר שומשום
- אפייה ב- 190 מעלות ( אפשר על טורבו) במשך 15-20 דקות או עד שמזהיב יפה
- **אפשר לעשות בית לזית ולמלא כל כדור בצק בזיתים
הערות וטיפים
![בואיקוס](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44102142_1860640777345016_495126879309660160_n.jpg)
![בואיקוס](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44146384_335266460611309_5094033626274725888_n.jpg)
![בואיקוס מוכן](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44126881_1860640504011710_3265498261175140352_n.jpg)
שאלות נפוצות: בואיקוס משגע
אפשר שמנת חמוצה במקום שמנת מתוקה? |
האם אפשר להקפיא אחרי אפייה? |
צריך קודם להפשיר ואז לחמם? |
הבמה כולה שלכם:
"הכנתי יצא מושלם!"
ג'ני נברו כהן
![בואיקוס מוכן](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/70315999_2502504973106301_1569274560539262976_n-1200x900.jpg)
"יצא מהממם תודה על המתכון!"
ליז ארויו
![בואיקוס של גולשת](https://metukimil.co.il/wp-content/uploads/2022/03/44205230_335270477277574_4005764917209595904_n-1200x810.jpg)
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
מעולה.קל להכין ונעלם !!!!
היי מיכל,
שמחים מאוד שנהנית מהבואיקוס! את מוזמנת להראות לנו איך יצא בקבוצה 🙂
באמת קל להכנה, מריח טוב, נשאר רק לטעום. תודה רבה
היי טיראן,
מקווים שנהנית מהמתכון!
מוזמן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂
לא ממליצה לשים 3 כוסות קמח זה בהחלט יותר ממה שצריך ולא מרגישים את טעם הגבינות, כך לא צריך להיות בואיקוס, יצאו קשים לעומת מתכונים אחרים שהכנתי והרבה יוצר מוצלחים.
אז לסיכום מספיק 2 כוסות
היי דקלה 🙂
תודה רבה על ההערה החשובה שלך. לקחנו לתשומת ליבנו!
האם יש אפשרות להשתמש בקמח ללא גלוטן? אם כן, איזה? מאחר והבן שלי צליאקי
אפשר עם קמח תמי למשל