| | | | |

מאפה גבינה עם חציל בריא לילדים

מחפשים מתכון מושלם לארוחת ערב משפחתית? לכו על מאפה גבינה עם חציל קלוי וגבינות רכות העשויים בקלות מבצק ספידי פריך, דק ובריא, גבינות מעולות וחציל בשרני. פירור לא יישאר!
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
מאפה גבינה עם חציל

תמיד חיפשתם את המתכון המושלם לארוחת ערב נהדרת שגם ילדים יאהבו? קחו כמה דקות הכנה, ותיכף תתחילו להתפנק!

ככה זה כשמכינים בקלות מאפה גבינה עם חציל קלוי וגבינות רכות – כיסונים דקים ופריכים, מלאי בריאות ושלמות טעמים, המורכבים מבצק ספידי בגרסה בריאה, חציל קלוי בשרני ותערובת גבינות לא פחות ממעולות.

לצד סלט אבוקדו ועגבניות שרי צבעוני ומרענן, מתבל מעניין או אפילו במילוי אחר לפי טעמכם – תהיו בטוחים שהכל יזלל עד הפירור האחרון.

ספר המתכונים של עידית מרום

 
מאפה גבינה עם חציל
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: מאפה גבינה

  • כיסונים דקים ופריכים, מלאי בריאות ושלמות טעמים
  • עונג צרוף בפה בזכות חציל קלוי בשרני ותערובת גבינות מעולות
  • למרות העומק הנהדר של קמח הכוסמין המאפה יוצא דק ופריך

שורה תחתונה: ארוחת הערב המושלמת לכל המשפחה בליווי סלטים ומתבלים רעננים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? מאפה גבינה

מאפה גבינה עם חציל

מאפה גבינה עם חציל בריא לילדים

מחפשים מתכון מושלם לארוחת ערב משפחתית? לכו על מאפה גבינה עם חציל קלוי וגבינות רכות העשויים בקלות מבצק ספידי פריך, דק ובריא, גבינות מעולות וחציל בשרני. פירור לא יישאר!
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

למילוי:

  • בשר חציל קלוי בתנור (מסונן מנוזלים (אפשר גם במילוי תרד ובצל מטוגן /תירס וגבינות/ בטטה /טונה))
  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת (אפשר להשתמש גם בגבינות עיזים/גבינות טבעוניות באותה הכמות)
  • ½ כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • 2 כפות ריקוטה
  • מלח
  • פלפל שחור

לבצק ספידי:

  • ½1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • ½ כוס קמח קינואה (אפשר במקום גם קמח עדשים/חומוס)
  • ½ כוס שמן זית
  • ½ כוס מים חמימים

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. לשים בידיים את כל חומרי הבצק עד לקבלת מרקם נעים וחלק.
  • מחלקים לשני כדורים, פותחים כל כדור לצורת מלבן, הבצק צריך להיות בעובי חצי סנטימטר בערך, קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול, שמים מעט מילוי במרכז ומקפלים לחצי ירח.
  • בעזרת מזלג מהדקים את הקצוות. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים במעט חלב סויה או במעט מים מעורבבים עם סילאן, ומפזרים שומשום. אופים על חום של 180 מעלות כ-20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

מאפה גבינה עם חציל
צילום: עידית מרום
מאפה גבינה עם חציל
מאפה גבינה. מושלם לצד סלט אבוקדו ועגבניות שרי רענן. צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 
 

הקלות והטעם המופלא של המאפה הזה עשו לכם בטוח חשק לעוד מתכונים קלים וטעימים בכלום מאמץ ובטעם מלא עונג? אז סידרנו לכם עוד כמה ארוחות מנצחות 

 

עוד  מתכונים צמחוניים מושלמים מחכים לכם באתר…

 
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?