| | |

מופלטה למימונה

אין מימונה בלי מופלטה! אז אנחנו מביאים לכם היום את המתכון של חגית אלקבץ האלופה למופלטה מרוקאית אסלית רכה וטעימה.
בהשראת: חגית אלקבץ
ציון 4.41 על ידי 45 דירוגים
מופלטה למימונה

אין מימונה בלי מופלטה!

אז אנחנו מביאים לכם היום את המתכון של חגית אלקבץ האלופה.

למופלטה מרוקאית אסלית רכה וטעימה שתעשה לכם את החג! למה אתם מחכים? רוצו להכין!

ספר המתכונים של  חגית אלקבץ 

מופלטה למימונה
צילום: חגית אלקבץ

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

מופלטה למימונה

מופלטה למימונה

אין מימונה בלי מופלטה! אז אנחנו מביאים לכם היום את המתכון של חגית אלקבץ האלופה למופלטה מרוקאית אסלית רכה וטעימה.
ציון 4.41 על ידי 45 דירוגים
לדרג
באדיבות: חגית אלקבץ

המצרכים

להכנת הבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • ¼2 כוסות כוסות מים חמימים

להגשה:

  • ממרח חמאה
  • דבש

אופן ההכנה

  • שמים את הכמויות המדויקות ישר במיקסר ומכינים את הבצק.
  • מכסים את הבצק לכחצי שעה ולחלק ל- 20-25 כדורים.
  • מניחים את הכדורים בצלחת עם שמן ופותחים אותם לעלה דק דק. הכי דק שאפשר.
  • שמים עלה ראשון על מחבת חמה (רצוי מחבת טפלון), וכבר פותחים את העלה השני.....
  • ממשיכים כך אחד מעל השני, וכשיש בערך 7-8 עלים להוציא על צלחת. וככה עד שמסיימים.
  • לכסות בניילון את כל העלים המוכנים שיישארו רכים וטעימים.
  • על הצד הקראנצ'י והשחום של המופלטה מורחים חמאה ודבש. את הצד הרך לגלגל ולהגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: מופלטה למימונה

לא מצליחה להרים מהשיש למחבת נקרע לי למה?

צריך לשמן אותם טוב.

איך אפשר להקפיא?
לחלק לשקיות קטנות ולהקפיא.
אפשר מתכון לחצי מהכמות? אפשרי להשתמש עם קמח מלא?
פשוט תחצי כמויות מכל, ולא עדיף לא להשתמש בקמח מלא.

 

מופלטה למימונה
צילום: חגית אלקבץ

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: חגית אלקבץ

Similar Posts

2 Comments

4.41 from 45 votes (45 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements