| | | |

חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד ובוטנים

חטיף פצפוצי אורז נדיר והכי טעים שיש עם מלא שוקולד, בוטנים וטעמים מושחתים ביותר! מהיר וקל להכנה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
חטיף פצפוצי אורז
מתכון מטורף לחטיף פצפוצי אורז מושלם למשפחה, לחברים וכנשנוש מושלם לאורך כל היום!
חטיף עם השילוב הכי טעים שיש – שוקולד ובוטנים!
שילוב מושחת של סניקרס וטעמי, עם טעם של בראוניז שוקולדי במיוחד ופאדג' נדיר. קל להכנה, מהיר ומספק כל ביס וחשק של מתוק.
 

ספר המתכונים של נירית קיקו

 

למה באמת כדאי לכם: חטיף פצפוצי אורז

  • מתכון מושחת בקלות ומהירות : לא יותר מרבע שעה הכנה ויש לכם קינוח לא מהעולם הזה.
  • טעים יותר מכל חטיף עם שילוב של השחיתות הכי הכי – שוקולד והמון בוטנים
  • החטיף המושלם לפנק איתו את האהובים עלינו!
  • טעים בכל מצב : טעים קר, חם, בטמפרטורת החדר- בקיצור פשוט טעים תמיד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

  דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

חטיף פצפוצי אורז
קרדיט: נירית קיקו
חטיף פצפוצי אורז
קרדיט: נירית קיקו
חטיף פצפוצי אורז
קרדיט: נירית קיקו
חטיף פצפוצי אורז
קרדיט: נירית קיקו

 

 

 

חטיף פצפוצי אורז

חטיף פצפוצי אורז עם שוקולד ובוטנים

חטיף פצפוצי אורז נדיר והכי טעים שיש עם מלא שוקולד, בוטנים וטעמים מושחתים ביותר! מהיר וקל להכנה שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 2 hours 40 minutes
סוג: עוגיות, קינוח, קינוחים
באדיבות: נירית קיקו

ציוד

תבנית בינונית בגודל 32X25

המצרכים

לבראוניז:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה (נטורינה לפרווה)
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 כוס קמח רגיל

לתערובת הפיצפוצים:

  • 1/2 כוס בוטנים מלוחים קלופים וקצוצים גס
  • 1 כוס חמאת בוטנים עם בוטנים גרוסים
  • ½1 כוסות חמאת בוטנים חלקה
  • ½1 ממרח שוקולד השחר (או נוטלה)
  • 1/2 כף חמאה
  • 4 כוסות פיצפוצי אורז

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • להכין את הבראוניז - להמיס יחד במיקרוגל את השוקולד והחמאה לתערובת אחידה ולהוסיף לשאר המרכיבים.
  • להעביר לתבנית חד פעמית בינונית ולאפות בחום של 180 מעלות לכ- 30 דקות.
  • להכין את פיצפוצי השוקולד בסיר לערבב את כל החומרים.
  • להתחיל בחמאה להוסיף את הממרחים ולערבב לתערובת אחידה
  • להוסיף את הבוטנים המלוחים ופיצפוצי האורז
  • לערבב עד שהתערובת הקרמית מכסה את כל הפיצפוצים
  • לפזר על העוגה המוכנה לקרר ולהכניס למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חטיף פצפוצי אורז

האם ניתן להמיר לפרווה ע"י נטורינה ?
כן
 
חטיף פצפוצי אורז
קרדיט:נירית קיקו
 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף חטיפים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
מקור: נירית קיקו מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | ובאינסטגרם: @nirit_kiko

Similar Posts

3 Comments

    1. היי ציפי! תודה על התגובה 🙂
      האמת שהמתכון הזה נועד להיות מתכון שחיתות.
      עם זאת, את יכולה לנסות להכין אותו ולאזן לפי איך שנראה לך. למשל, אפשר לשים רבע-חצי כוס סוכר בבראוניז במקום כוס וחצי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?